Komentara: 4
Pregleda: 3680

Spartak i Bačka odigrali prijateljski meč

01.11.2012. u 11:33h
Izvor: FK "Spartak"
Subotički klubovi odigrali su prijateljsku utakmicu pred nastavak takmičenja u svojim ligama. Obe ekipe odigrale su u kombinovanim sastavima.
Spartak i Bačka odigrali prijateljski meč

Poveli su domaćini u 3. minutu susreta preko Benjaka, izjednačio je superligaš golom Milivojeva u 8. minutu susreta. Do kraja poluvremena fudbaleri Spartak Zlatibor vode golovima Čovića i Noskovića povećali su prednost na 3:1. U drugom poluvremenu plavi golubovi postigli su još tri gola preko Noskovića, Veselinovića i Tomišića za konačnih 6:1.

Utakmica u kojoj su obe ekipe nastupile sa izmenjenim sastavima poslužila je trenerima Kurćubiću i Milidragu da provere formu nekih svojih igrača i da pruže šansu mladima da se nametnu. Na današnjoj utakmici za Spartak Zlatibor vodu zaigrao je i Nemanja Čović koji se uspešno oporavio i koji će sigurno puno značiti svojoj ekipi u prvenstvenoj trci za bodove.

Stadion kod Somborske kapije
Gledalaca: 50
Sudija: Tadija Stantić
Strelci: Benjak 3. min. (za Bačku 1901), Milivojev 8. min., Čović 16. min., Nosković 34. i 49. min., Veselinović 59. min., Tomišić 68. min. ( za Spartak Zlatibor vodu)

Bačka 1901: Bilinović, Kolundžić, Dimitrić, Šarenac, Kopunović, Poljaković, Lukić, Popović, Kulić, Benjak, Milovac. Igrali još: Malbašić, Vojnić, Klačar, Rudić, Jankulašević, Konjović i Lazinica.

Spartak Zlatibor voda: Stijaković, Mezei, G. Adamović, Jočić, Farkaš, Milivojev, Veselinović, Vojvodić, Đurđević, Čović Nosković. Igrali još: Bogdanović, Jondić, Pršić, Ljubenović, Matijašević, Tomišić.

Izvor: FK "Spartak"
Postavljeno pre 11 godina i 8 meseci
Komentara: 4
Pregleda: 3680
Povezane teme

fudbalski klub spartak

spartak zlatibor voda

fk bačka 1901

fudbalski klub bačka 1901

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.