Komentara: 4
Pregleda: 1455
Foto

Spartak slavio u poslednjem kolu i plasirao se u viši rang

04.04.2023. u 11:53h
Izvor: Subotica.com
Spartak je nadigrao Palilulu u poslednjem kolu doigravanja u Prvoj B ligi i kao prvoplasirani obezbedio plasman u viši rang, pa će se Subotičani od naredne sezone nadmetati u Prvoj A ligi. Domaći su slavili protiv tima iz Beograda rezultatom 26:5.
Spartak slavio u poslednjem kolu i plasirao se u viši rang

Subotičani su odličnom igrom u prvoj deonici stekli prednost od pet golova – 7:2, a u drugoj svoje vođstvo povećali na 11:3.

Nastavili su goleadu igrači Spartaka i u drugom delu utakmice, a u poslednjoj četvrtini u potpunosti potopili Palilulu za pobedu od 26:5 i prvo mesto na tabeli koje ih vodi u viši rang.

Spartak slavio u poslednjem kolu i plasirao se u viši rangSpartak slavio u poslednjem kolu i plasirao se u viši rang

Spartak Patent CO – Palilula 26:5
(7:2, 4:1, 6:2, 9:0)

Spartak: Ćalasan, Varkulja 1, Šormaz 5, Ivković 5, Bulatović, Ćurčin 1, Stojanović, Jarić 3, Lugonja, Kovačević 3, Stojanović 5, Ivković 1, Todić, Mickić 2. Trener:Tešić.

Palilula: Miljković, Bjelić, Aleksić 1, Nikolić, Muškatirović, Ćirić 3, Tomović, Zjačić, Dimić, Đurđević, Krstić 1. Trener: Čubranović.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 1 godinu i 3 meseca
Komentara: 4
Pregleda: 1455
Povezane teme

vaterpolo klub spartak

vaterpolo

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.