Komentara: 0
Pregleda: 1098

Spartak večeras dočekuje Proleter

22.09.2021. u 10:30h
Izvor: Subotica.com
Spartak večeras dočekuje Proleter

U okviru 10. kola Superlige, Spartak večeras od 17 i 30 dočekuje ekipu Proletera. Tim Vladimira Buača je u prethodnom meču na Banovom brdu zamalo ispustio bodove protiv Čukaričkog te će u duelu sa Slanobarcima pokušati da popravi utisak i upiše pobedu.

- Proleter je dobra ekipa i sigurno da pred nama nije lak posao ali se nadam da ćemo utakmicu materijalizovati u našu korist. Tim sa Slane bare igra dobro samo u poslednje vreme nema sreće, a to što na kontu imaju osvojenih pet bodova ne daje nikom za pravo da podceni Proleter – kaže Sava Pavićević, asistent šefa struke Spartaka - Svesni smo da je pred nama težak zadatak, ali smo spremni. Oporavili smo se od utakmice sa Čukaričkim od koje smo očekivali mnogo više i zaslužili najmanje da ne izgubimo na Banovom brdu, ali nismo imali sreće. To je fudbal. Okrećemo se novom izazovi i meču koji je pred nama i iskreno se nadam da ćemo protiv Proletera nadoknaditi izgubljeno i da ćemo mi biti tim koji će se radovati posle odigranih 90 minuta.

Povratnik Nemanja Nikolić ujedno i najveće pojačanje ovog prelaznog roka u jatu „golubova“ imaće pravo nastupa već protiv Proletera. Oporavio se i Milan Marčić, pa će se šef struke naći na slatkim mukama ko će zauzeti svoje mesto u stratnoj postavi.

- Najvažnije je što su nam svi igrači u pogonu. Jedino na Srećkovića ne možemo da računamo zbog kartona – istakao je Pavićević. - Povratak Nikolića nas je sve obradovao i sigurno da smo mnogo dobili njegovim dolaskom jer je dobro poznato o kakvom igraču se radi. Videćemo da li će biti već protiv Proletera u kombinaciji. I Milan Marčić nam se vratio posle preležanog virusa, a sad da li će odmah biti u sastavu to ćemo da vidimo. Iscrepeo ga je virus, a na šefu je da odluči koliko će minuta biti i da li će se naći od početka na terenu. Marčić je uvek spreman i daje svoj maksimum, tako će i ovog puta biti ako dobije priliku.

Andrej Todoroski tokom leta je stigao u Suboticu i u dosadašnjem periodu dobro iskoristio ukazane šanse. Protiv Čukaričkog je postigao gol, ali nažalost ispostavilo se nedovoljan da „golubovi“ upišu bar bod na Banovom Brdu. Pred duel sa Proleterom desno krilo Subotičana je optimista i nada se da dobrom igrom Spartak može do pobede.

- Proleter je čvrsta ekipa i sigurna sam da je pred nama težak meč. Ako mi odigramo našu igru i dovoljno fokusirano uđemo u meč možemo da se nadamo pozitivnom rezultatu – kaže Todoroski.

Ulaznice se mogu kupiti na stadionu već od 16,30 časova. Za decu mlađu od 14 godina ulaz je besplatan, a ostali plaćaju za zapadnu tribinu 300 dinara, istočnu 250, bočne 200 dinara.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 2 godine i 9 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 1098
Povezane teme

fudbalski klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.