Komentara: 1
Pregleda: 2471

Sportska dešavanja za vikend

25.11.2016. u 10:52h
Izvor: Subotica.com
Tokom predstojećeg vikenda ljubitelji sporta u Subotici moći će da prate mečeve u fudbalu, rukometu, košarci...
Sportska dešavanja za vikend

Fudbal

Fudbaleri Spartak Ždrepčeve krvi 17. kolu Superlige u subotu od 13 časova gostuju Radničkom iz Niša. Fudbaleri Bačke 1901 u 16. kolu Srpske lige, grupa Vojvodina, dočekuju Radnički iz Šida.

Odbojka

Odbojkaši Spartaka i dalje igraju odlično, nalaze se u samom vrhu tabele, a u subotu gostuju  ekipi  Smederevo Carina. Posle ubedljivog poraza od Jedinstva (SP) odbojkašice Spartaka imaće priliku da se vrate na pobedničku stazu na gostovanju protiv MD Zrenjanina.

Košarka

Košarkaši Spartaka u u derbi meču vrha tabele u okviru 8. kola Prve lige u nedelju gostuju u Beogradu ekipi Dinamika. Košarkašice Spartaka u subotu od 16,30 u subotičkoj Hali sportova dočekuju Crvenu zvezdu.

Vaterpolo

Mlada ekipa vaterpolo ekipa Spartak-Prozivke u prva dva kola ima dve ubedljive pobede i u subotu ih očekuje naredni duel, ovaj put u Kikindi protiv ŽAK-a.

Rukomet

Polovina ligaškog dela Superlige je iza nas, Spartak se nalazi na pozicji broj 5, u sredu je savladan Partizan a u subotu u naš grad dolazi poslednjeplasirani Jugović. Meč se igra od 19 časova.

Rvanje

U poslednjem kolu Prve lige za rvače Spartak gostuje Radničkom u Kragujevcu. Ukoliko ekipa Sretena Damnjanovića zabaeleži očekivani trijumf, ligaški deo će završiti na 1. poziciji koja je automatski značili da će Subotica biti domaćin plejofa.

Stoni tenis

Prvoligaške i superligaške ekipe Spartaka pauziraju do 3. decembra.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 7 godina i 10 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 2471
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.