Komentara: 0
Pregleda: 1565

Sportska dešavanja za vikend

28.02.2020. u 17:04h
Izvor: Subotica.com
Predstojećeg vikenda subotički sportisti većinom gostuju. Među onima koji dočekuju su vaterpolisti Spartak Prozivke.
Sportska dešavanja za vikend

Košarkašice Spartaka prve kreću u pohod na osvajanje bodova već danas u Srbaboranu gde će snage odmeriti sa istoimenom ekipom u okviru 15. kola Druge lige Srbije, dok muški tim igra sutra u Pirotu meč 20. kola.

Rukometaši Spartaka nakon odlične partije protiv Proletera putuju u Beograd na megdan Partizanu. Utakmica 19. kola Superlige Srbije igra se u subotu.

Sutra na teren izlaze i šampionke Srbije, fudbalerke Spartaka u Nišu gde ih čeka derbi meč protiv Mašinca u 13. kolu Superlige Srbije.

Fudbaleri Spartak Ždrepčeve krvi odlično su počeli prolećni deo prvenstva i na tri meča upisali sedam bodova, a u nedelju se u Ivanjici sastaju sa ekipom Javora u okviru 24. kola Linglong Superlige Srbije. Utakmica se igra u 16 časova.

Odbojkaši i odbojkašice takođe gostuju. Muški tim u trećem kolu Mini lige igra u Požarevcu gde se sastaje sa ekipom Mladog Radnika, dok devojke izlaze na parket tek u petak, 6. marta da odigraju treće kolo.

Sutra u 18 i 30 na Stadionu malih sportova održaće se i završna svečanost na ledu sezone 2019/2020.

Jedina ekipa koja je domaćin ovog vikenda je vaterpolo tim Spartak Prozivka. Subotičani u 12. kolu Prve A lige Srbije dočekuju ekipu Beograda, a utakmica se igra u nedelju od 10 časova.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 4 godine i 4 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 1565
Povezane teme

najava sportskog vikenda

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.