Komentara: 0
Pregleda: 2166

Sportska dešavanja za vikend

11.02.2022. u 12:34h
Izvor: Subotica.com
Izuzetno bogat sportski vikend pred nama. U naredna tri dana na terenima u Subotici igraće se odbojka, košarka i fudbal, a na strunjače izlaze i rvači.
Sportska dešavanja za vikend

KOŠARKA

Seniori Spartaka u 2. kolu plejofa u subotu od 18 časova dočekuju Železničar iz Čačka.

Kadeti Spartak u subotu od 14:30 u OŠ "Majšanski put" igraju meč 14. kola protiv Slobode iz Užica.

I seniorke Spartaka igraju ovaj vikend u Subotici, očekuje ih Kup duel protiv Vojvodine koji se igra u nedelju od 16 časova,

FUDBAL

Superligaši se vraćaju na scenu, Spartak u ponedeljak (14. februar) dočekuje Radnik iz Surdulice, a meč je zakazan za 13 časova na Gradksom stadionu u Subotici.

ODBOJKA

Posle pobede nad Crvenom zvezdom i Partizanom pred domaćom publikom za odbojkaše Spartaka za vikend sledi gostovanje u Nišu, koje je na programu u nedelju. U pitanju je 16. kolo elitnog ranga.

RVANJE

Turnir Prvenstva Srbije u rvanju za seniore i seniorke održaće se u subotu u Hali sportova. Početak borbi je od 11,30 časova a prijavljen je veliki broj takmičara tako da ljubitelji rvanja mogu da planiraju dugo popodne uz ovaj drevni sport.

RUKOMET

Rukometaše Spartaka za dve nedelje očekuje nastavak takmičenja, sada u plejofu, a u međuvremenu u sklopu priprema očekuje memorijalni turnir "Drago Jovović" u Vrbasu.

 

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 2 godine i 5 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 2166
Povezane teme

sportski pregled

najava sportskog vikenda

sportska dešavanja za vikend

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.