Komentara: 0
Pregleda: 1532

Sportska dešavanja za vikend

25.02.2022. u 11:00h
Izvor: Subotica.com
Zanimljiv sportski vikend pred ljubiteljima sporta u Subotici. Program otvaraju večeras odbojkašice, a u naredna tri dana biće rukometa, (malog) fudbala, vaterpola i stonog tenisa.
Sportska dešavanja za vikend

ODBOJKA

Odbojkašice Spartaka večeras (petak) od 19 časova dočekuju Železničar iz Lajkovca. U isto vreme "golubovi" igraju u Ljigu.

FUDBAL

Spartak u petak dočekuje Čukarički na Gradskom stadionu u okviru 24. kola Linglong Superlige Srbije, a meč se igra od 18 časova. Pokušaće „golubovi“ da se revanširaju „brđanima“ za poraz u prvom delu prvenstva, a ujedno i da upišu prve obodove u prolećnom delu šampionata.

Nakon dvomesečne pauze i fudbalerke Spartaka nastavljaju borbu za bodove. „Golubice“ na startu proleća ugostiće Vojvodinu na Gradskom stadionu. Utakmica se igra u subotu od 13 časova.

RUKOMET

Rukometaši Spartaka nakon zimske pauze vraćaju se na parket, a u subotu od 18 časova dočekuju ekipu Obilića iz Beograda u borbi za opstanak u elitnom rangu.

VATERPOLO

Vaterpolistkinje Spartaka u subotu od 18 časova gostuju u Šapcu gde će odmeriti snage sa ekipom Save.

Vaterpolisti Spartak Prozivke ovaj vikend imaju takmičarsku pauzu, dok su u narednom slobodni.

KOŠARKA

Seniori Spartaka u subotu od 16 časova, u okviru 3. kola plejofa, gostuju Borcu u Zemunu.

Seniorke Spartaka  svoj meč 17. kola Druge lige igraju u ponedeljak od 17 časova protiv Stare Pazove, u Staroj Pazovi.

STONI TENIS

Stonoteniski klub "Spartak Infostud" u nedelju od 17 časova dočekuje Medijanu. U pitanju je meča 5. kola plejauta Superlige za plasman od sedmog do dvanaestog mesta.

FUTSAL

Derbi meč Futsal live Vojvodine između Spartaka i Letećih Holanđana igra se u subotu od 19 časova u Hali sportova. Full feel je u ponedeljak gost Hajduku u Kuli. U narednom kolu, narednog vikenda, odigraće se gradski derbi između Spartaka i Full feel-a.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 2 godine i 4 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 1532
Povezane teme

najava sportskog vikenda

sportska dešavanja za vikend

sportska takmičenja

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.