Komentara: 8
Pregleda: 1117

Sportska dešavanja za vikend

04.03.2022. u 13:03h
Izvor: Subotica.com
Sportska dešavanja za vikend

KOŠARKA

Kadeti Spartaka u subotu od 14 člasova u Hali sportova igraju protiv Sloge iz Kraljeva u 14. kolu, košarkašice će u večernjem terminu, od 20 časova, dočati Mileševku iz Prijepolja, u 18. kolu Druge lige.

Seniori Spartaka trebalo je u subotu da dočekaju Hercegovac iz Gajdobre u 4. kolu plejofa, međutim tokom dana stiglo je obaveštenje iz Kluba u kojoj se obaveštavaju navijači i sportsku javnost, koje prenosimo u celosti:

- MKK "Spartak Office Shoes" utakmicu 4. kola Play off-a 2 MLS protiv Hercegovca iz Gajdobre, prinuđen da umesto u Subotici, utakmicu odigra u Vrbasu. Zbog kvara semafora već četiri meseca u Hali sportova Dudova šuma, Košarkaški Savez Srbije nam ovaj put nije dao dozvolu da utakmicu odigramo na domaćem terenu. Utakmica MKK Spartak Office Shoes - Hercegovac Gajdobra je zakazana za subotu 5. marta u 16:30 časova u Vrbasu.

ODBOJKA

Muški kolektiv završio je superligaški nastup na 5. poziciji i u plejofu se naredni vikend sastaje sa Radničkim iz Kragujevca. U prvom meču Spartak gostuje. Dame su završile su sezonu.

FUDBAL

Fudbalerke Spartaka sutra gostuju u Nišu gde će odmeriti snage sa ekipom Mašinca u okviru 13. kola Superlige Srbije. Utakmica počinje u 14 časova.

Spartak u nedelju od 14 časova dočekuje Partizan u 26. kolu Superlige. Ulaznice se već mogu kupiti u pretprodaji još danas u SRC „Prozivka“ (Nade Dimić 2, od 7 do 17 časova), u Hali sportova (upravna zgrada) danas do 15 časova i na dan utakmice, u nedelju od 11 časova, na zapadnoj tribini Gradskog stadiona.

FUTSAL

U subotu u sali Tehničke škole "Full feel" će od 18 časova odmeriće snage sa ekipom Spartaka u okviru poslednjeg kola ligaškog dela Vojvođanske futsal lige, grupa Sever.

VATERPOLO

Vaterpolistkinje Spartaka ugostiće ekipu Sente na bazenu Prozivka u subotu od 20 časova u okviru sedmog kola Prve B lige Srbije. Subotičanke su prve na tabeli sa 18 bodova, dok gošće imaju tri manje i zauzimaju drugu poziciju na tabeli.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 2 godine i 4 meseca
Komentara: 8
Pregleda: 1117
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.