Komentara: 0
Pregleda: 1241

Sportska dešavanja za vikend

18.03.2022. u 16:08h
Izvor: Subotica.com
Sportska dešavanja za vikend

KOŠARKA

Seniori Spartaka u subotu od 16 časova igraju protiv Železničara u Čačku, u 6. kolu plejofa. Ukoliko pobede obezbediće matematički viši rang. Kadetska selekcija Spartaka u subotu od 18 časova u Hali sportova dočekuju NS basket.

Košarkašice Spartaka, seniorski tim, u subotu od 15,30 igra protiv Radničkog u Beogradu.

FUDBAL

„Golubice“ su ligaški deo prvenstvene trke okončale prošle nedelje i sada ih čeka plej – of. U prvom kolu, u pohodu na odbranu titule prvaka Srbije, Spartak će na Gradskom stadionu u subotu od 14 časova ugostiti Slogu iz Zemuna.

Fudbaleri Spartaka u nedelju od 14 časova na Gradskom stadionu dočekuju ekipu Novog Pazara u okviru 28. kola Linglong Superlige Srbije.

MALI FUDBAL

Spartak se plasirao u plejof Vojvođanske futsal lige i već odigrao prvu utakmicu četvrtinefinala protiv Kikinde. U borbi za plasman u viši rang Subotičani su na startu zabeležili pobedu, a revanš sledi u nedelju u Hali Sportova od 20 časova.

VATERPOLO

Vaterpolisti Spartak Prozivke u okviru 16. kola Prve B lige Srbije dočekuju beogradski singidunum.
Vaterpolistkinje Spartaka i ovog vikenda gostuju. Subotičanke će u Beogradu ukrstiti koplja sa ekipom Vračara u okviru 9. kola Prve B lige, a utakmica se igra u subotu.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 2 godine i 4 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 1241
Povezane teme

najava sportskog vikenda

sportska dešavanja za vikend

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.