Komentara: 2
Pregleda: 1685

Sportska dešavanja za vikend

08.04.2022. u 13:37h
Izvor: Subotica.com
Bogat sportski vikend otvaraju košarkaši od 17 časova, u subotu biće superligaškog fudbala, a u nedelju kasačke trke.
Sportska dešavanja za vikend

KOŠARKA

Revijalna utakmica šampiona Spartaka i selekcije lige Druge lige igra se u Hali sportova od 17 časova. Tom prilikom biće uručen pehar šampionu.

FUDBAL

U subotu od 16 časova na Gradskom stadionu fudbaleri Spartaka dočekuju Kolubaru iz Lazarevca u okviru 30. kola Linglong Superlige Srbije. „Golubovi“ imaju minimalne šanse se bore za što bolji plasman i izbegnu plejaut. Podrška simpatizera plavo – belima je neophodna stoga su se odlučili da ulaz na meč bude besplatan.

RUKOMET

Nakon dvonedeljne pauze rukometaši Spartaka u subotu nastavljaju borbu za opstanak u elitnom rangu takmičenja. Subotičane čeka gostvanje u Beogradu gde će snage odmeriti sa ekipom Obilića.

ODBOJKA

Seniori Spartaka u nedelju (20h) u Novom Sadu igraju drugi meč plejof serije protiv Vojvodine. U prvom meču, u Subotici, slavio je gost, a serija se igra na tri pobede.

VATERPOLO

Vaterpolistkinje Spartaka sutra igraju drugu utakmicu plejofa Prve B lige u Beogradu sa ekipom Vrašara. Subotičanke su prvi meč rešile u svoju korist.

FUTSAL

Spartak je obezbedio mesto u finalu plejofa Vojvođanske futsal lige, grupa Sever i došao na korak do plasmana u viši rang. U ponedeljak će se sastati sa Letećim Holanđaninom u Vrbasu od 19 i 30, dok će revanš odigrati sedam dana kasnije u Subotici.

KONJIČKI SPORT

U nedelju, 10. aprila, počinje sezona konjičkih kasačkih trka u Subotici. Na Gradskom hipodromu, u organizaciji Konjičkog kluba „Bačka", biće održano 10 kasačkih trka.  Prva je na programu od 13 časova, dok je poslednja zakazana za 17 i 30.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 2 godine i 3 meseca
Komentara: 2
Pregleda: 1685
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.