Komentara: 0
Pregleda: 1635

Sportska dešavanja za vikend

16.09.2022. u 11:14h
Izvor: Subotica.com
Sportska dešavanja za vikend

BOKS

U toku je  40. Vojvođanska zlatna rukavica, a danas su još na programu kvalifikacione borbe, dok će se sutra i u nedelju odigrati eliminacioni deo. Zbog loših vremenskih uslova, organizatori turnira su  doneli odluku da će se finalne borbe održati u Hali sportova umesto na Trgu gde je bilo prvobitno najavljeno.

Satnica turnira
14-16. septembar - sala Tehničke škole "Ivan Sarić"
15h Kvalifikacione borbe 

17. septembar - Hala sportova
15h polufinala

18. septembar - Hala sportova
15h finala u ženskoj konkurenciji
18h finala u muškoj konkurenciji

RUKOMET

Rukometaši Spartaka počinju novu sezonu i borbu za bodove u Super B ligi, a meč prvog kola igraju večeras gde u Hali sportova dočekuju ekipu Vrbas Petrola. Utakmica počinje od 19:30 časova.

MALI FUDBAL (FUTSAL)

Spartak u okviru 3. kola Druge futsal lige Srbije gostuje u Blacu gde će snage odmeriti sa ekipom Jastrepca. Meč se igra večeras od 19 časova.

FUDBAL

Fudbalerke Spartaka, šampionke Srbije, posle dvonedeljne pauze zbog reprezentativnih obaveza nastavljaju takmičenje u Superligi Srbije. Golubice u okviru 3.kola gostuju u Novom Sadu gde će snage odmeriti sa Vojvodinom. Utakmica je na programu u nedelju od 16 i 30.

U trećem kolu Superlige za žene Spartak DOO na svom terenu dočekuje Crvenu zvezdu, a meč se igra u nedelju od 15 časova.

Fudbaleri Spartaka u ponedeljak igraj utakmicu 12. kola Superlige Srbije u Nišu gde se sastaju sa ekipom Radničkog. Meč počinje u 19 časova.

STRELIČARSTVO

Parastreličarski klub "Veteran" u nedelju u Novom Žedniku organizuje OUTDOOR DRŽAVNO PRVENSTVO ZA SENIORE. Nadmetanje će biti u pojedinačnoj i ekipnoj konkurenciji. Format takmičenja: 2x70/50m sa eliminacijama, stilovi - RC, CU, BB. Mesto održavanja: Fudbalski teren FK "Preporod" (ulica Save Kovačevića, Novi Žednik). Svečano otvaranje je u 9, početak kvalifikacija u 10 časova.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 1 godinu i 10 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 1635
Povezane teme

boks

rukometni klub spartak

rukomet

bokserski klub spartak

mali fudbal

vojvođanska zlatna rukavica

futsal

klub malog fudbala spartak

futsal liga srbije

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.