Komentara: 1
Pregleda: 1380

Sportska dešavanja za vikend

23.09.2022. u 11:44h
Izvor: Subotica.com
Sportska dešavanja za vikend

MALI FUDBAL

Spartak večeras od 21 čas u Hali sportova dočekuje ekipu Banjice iz Beograda u okviru 4. kola Druge futsal lige Srbije. KMF "Full feel" u prvom kolu Vojvođanske lige u ponedeljak od 21 čas sastaje se sa ŽAK "Junior" u Riđici.

FUDBAL

Fudbalerke Spartaka sutra (subota) od 14 časova na Gradskom stadionu igraju protiv TSC-a u četvrtom kolu Superlige Srbije, dok Spartak  DOO gostuje u Zemunu gde se sastaje sa Slogom.

U toku je 28. Memorijalni fudbalski turnir za omladince „Stevan Ćele Vilotić“ gde se za trofej nadmeću reprezentacije Srbije, Portugala, Finske i Francuske.

Prvo kolo je odigrani, Srbija je pobedila Finsku sa 3:1, a Portugal Francusku sa 2:0.

Sutra su na programu utakmice drugog kola. Srbija i Portugal se sastaju u Kuli od 16 časova, a Finska i Francuska u Senti u isto vreme.

RUKOMET

Rukometaši Spartaka u drugom kolu Super B ligi u subotu dočekuju ekipu Sinđelića.  Meč se igra u Hali sportova sa početkom od 18 časova.

BODIBILDING

Po prvi put, naš grad će biti domaćin Balkanskog prvenstva u bodibildingu i fitnesu za muškarce i žene, koje organizuje Nacionalna fitnes asocijacija Srbije. Ovaj sportski spektakl biće održan u subotu u Kongresnoj sali Velike terase na Paliću, a početak je zakazan za 13h. Ulaz je besplatan.
Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 1 godinu i 9 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 1380
Povezane teme

sportski rezultati

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.