Komentara: 1
Pregleda: 1420

Sportska dešavanja za vikend

07.10.2022. u 11:27h
Izvor: Subotica.com
Sportska dešavanja za vikend

RUKOMET

U prvom meču 4. kola RLS SPartak je sinoć savladao Apatin pred svojim navijačima, a nakon što se odigraju svi mečevi ovog kola sledi dvonedeljna reprezentativna pauza.

FUDBAL

Fudbaleri Spartaka u nedelju gostuju šampionu Crvenoj zvezdi. Susret se igra u dnevnom terminu, od 15:30 časova.

MALI FUDBAL (FUTSAL)

U narednom kolu Spartak dočekuje ekipu "Gvozdeni puk" iz Niša. Utakmica se igra u ponedeljak, 10. oktobra u 21h. Full feeldočekuje Hajduk iz Kule u subotu od 20,30 časova u sali Tehničke škole.

KOŠARKA

Košarkaši Spartaka u 2. kolu Košarkaške lige večeras od 19:30 časova dočekuju ekipu Zdravlja iz Leskovca. Biće to prvi ovosezonski nastup pred domaćom publikom. Više detalja u povezanoj vesti.

Ženska ekipa Spartaka je ponovo u Prvoj ligi, a početak nove sezone biće joj u nedelju u Somboru, kao domaćin SLogi iz Požege, zbog zauzetosti Hale sportova.

ODBOJKA

Nedelju dana uoči početka superligaške sezone odbojkaši Spartaka odigraće meč osmine finala Kup Srbije u kojem se večeras (petak)  u subotičkoj Hali sportova sastaju sa Takovom iz Gornjeg Milanovca. Početak susreta je u 17 časova, a igra se samo na jednu pobedu,

STONI TENIS

U nedelju, 9. oktobra, održaće se memorijalni turnir "Vilim Harangozo". Turnir ima lepu i dugu tradiciju, očekuju se dobri mečevi. Početak je u 10 časova, a igra se u Stonoteniskom centru u Hali sportova.

OSTALO

U subotu, na Stadionu malih sportova biće upriličeno međunarodno takmičenje snažnih ljudi. Početak je zakazan za 15h, a ulaz je besplatan. U ovom sportskom spektaklu učestvovaće takmičari iz Srbije, Mađarske, Rumunije, Slovačke Češke i Poljske. Više o ovome u povezanoj vesti.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 1 godinu i 9 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 1420

Povezana vest

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.