Komentara: 0
Pregleda: 1295

Sportska dešavanja za vikend

14.10.2022. u 12:23h
Izvor: Subotica.com
Bogat sportski vikend je pred nama. Ljubitelji sporta u Subotici biće u prilici da uživo prate mušku košarku, mušku odbojku, muški i ženski superligaški fudbal, zatim stoni tenis, konjičke trke...
Sportska dešavanja za vikend

KOŠARKA

U četvrtom kolu Košarkaške lige Srbije Spartak u subotu dočekuje ekipu "Čačak 94". Posle pobede u Beogradu protiv ekipe OKK "Beograd" košarkaši i stručni štab Spartaka imaju samo dva dana kako bi se pripremili za narednog protivnika. Meč počinjeu 19 časova, a karte po ceni od 200 dinara, mogu da se kupe na biletarnici Hale sportova pred početak meča.

Posle ubedlljivog poraza na domaćem terenu od Sloge (53:92) na otvranju sezone, košarkašice Spartaka u subotu od 15 časova gostuju Vršcu koji je prosto deklasiran od Art basketa sa netsvarnih 78 poena razlike.

ODBOJKA

Posle plasmana u četvrtfinale Kupa (pobeda od 3:0 nad Takovom u Subotici) mušku ekipu Spartaka večeras očekuje start nove sezone u ligi, u elitnom rangu. Subotičani od 19 časova dočekuju Radnički iz Kragujevca.

Superliga počinje iza žensku selekciju Spartaka koja će u 1. kolu, u nedelju, gostovati Omladincu u Novim Banovcima. Spartak je u novu sezonu krenuo sa značajno rekonstruisani timom, u kojem i dalje dominiraju mlađe snage.

FUTSAL

Danas od 19 časova Spartak igra utakmicu 7. kola Prve futsal lige Srbije u Smederevu sa istoimenom ekipom. Subotičani su u prošlom kolu u duelu sa Gvozdenim pukom iz Niša osvojili bod, a danas će u derbiju sa Smederevcima pokušati da se vrate neporaženi.

FUDBAL

Spartak sutra (subota) od 15 časova na Gradskom stadionu dočekuje Kolubaru iz Lazarevca u okviru 15. kola Superlige Srbije. „Golubovi“ su nanizali šest uzastopnih poraza, protiv Lazarevčana idu na pobedu kako bi se vratili na pobednički kolosek i jesen privedu kraju uz bolje rezultate.

Nakon dvonedeljne pauze zbog reprezentativnih obaveza nastavlja se borba za bodove i u ženskom fudbalu. „Golubice“  u nedelju od 15 i 30 na terenu kraj Somborske kapije igraju utakmicu petog kola Superlige Srbije sa Spartakom DOO.

STONI TENIS

Suta se u stonoteniskom centru u Hali sportova održava Četvrti Memorijalni turnir „Luka Andrašić“. Turnir koji čuva sećanje na Luku Andrašića zajednički organizuju ETPA (Europa table tennis, Para TT and Ping-pong Alliance), Stonoteniski klub „Spin" iz Novog Sada, Stonoteniski savez osoba sa invaliditetom Srbije i Stonoteniski klub „Spartak Infostud".

Početak je zakazan za 10 časova, kada će biti primerena ceremonija svečanog otvaranja, a nakon toga počinju dueli.

KONJIČKI SPORT

Na Gradskom hipodromu u nedelju održaće se 8. dan kasačkih nadmetanja u organiziji KK "Bačka." Početak trka je u 13 časova, a dve najznačajnije trke su "Državno prvenstvo za grla od 3-15. godina" (15:30) i "Trka grada Subotica" u 16 časova.

Raspored trka

13:00 “GR Baki gradnja-Kljajićevo” Autostart/2150m
13:30 “Jumanji Bowling Centar-Subotica” Autostart/2150m
14:00 “Tamburaši Rujna Zora-Subotica” Iz okreta/1600m
14:30 “Yum Commerce-Subotica” Autostart/2150m
15:00 “ISV - Feed & Consulting-Subotica” Autostart/2150m
15:30 “Državno prvenstvo za grla od 3-15. godina” Autostart/2600m
16:00 “Trka grada Subotica” Iz okreta/3200m
16:30 “Odri El Doors-Subotica” Autostart/2150m

Preuzmite zvaničan bilten 8. trkačkog dana u sezoni 2022.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 1 godinu i 9 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 1295
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.