Komentara: 0
Pregleda: 1685

Sportska dešavanja za vikend

21.10.2022. u 12:27h
Izvor: Subotica.com
U naredna tri dana ljubitelji sporta u Subotici biće u prilici da uživo posmatraju duele ženskih ekipa u fudbalu, košarci i odbojci. Muški fudbalski kolektiv Spartaka svoj meč pred domaćom publikom igra u ponedeljak.
Sportska dešavanja za vikend

FUDBAL

Fudbalerke Spartaka u subotu od 15 časova na Gradskom stadionu dočekuju Crvenu zvezdu u okviru 6. kola Superlige. Drugi superligaš u ženskom fudbalu Spartak DOO gostuje u Beogradu gde se u nedelju od 17 časova sastaje sa Zvezdom B.

Fudbaleri Spartaka u ponedeljak na Gradskom stadionu od 18h dočekuju Mladost iz Lučana u okviru 16. kola Superlige. „Golubovi“ su zabeležili pobedu u prošlom kolu, pa i u Kup utakmici, očekuju i protiv Lučanaca da uknjiže važne bodove.

KOŠARKA

Ovog vikenda igraju se mečevi 5. kola Košarkaške lige Srbije, Spartak će u nedelju od 13 časova gostovati Mladosti u Zemunu. Posle kiksa na startu sezone "golubovi" su vezali tri pobede i u odličnom raspoloženju očeluju nastavak takmičenja.

Košarkašice Spartaka u Prvoj ligi imaju pobedu i poraz, a naredni rival je Crvena zvezda sa kojom se pred svojim navijačima "golubice" sastaju u subotu od 17 časova.

ODBOJKA

U nastavku Superlige muška ekipa Spartaka u drugom kolu gostuje Takovu u Milanovcu. Susret je zakazan za subotu od 19 časova. U prvom kolu Subotičanke su u pet setova savladale Omladinac u Staroj Pazovi.

U istom rangu odbojkašice večeras (petak) od 19 časova dočekuju Jedinstvo iz Stare Pazove

RUKOMET

Nakon dvonedeljne pauze i rukometaši Spartaka nastavljaju takmičenje u Super B ligi Srbije.
Subotičani gostuju u Inđiju gde se sastaju sa istoimenom ekipom. Utakmica je na programu u subotu od 19 časova.

MALI FUDBAL

Spartak u 8. kolu Druge futsal lige Srbije gostuje u Leskovcu. Utakmica se igra u nedelju od 18 časova.

STONI TENIS

U 4. kolu Gradske stonoteniske lige Spartak Infostud je slobodan.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 1 godinu i 8 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 1685
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.