Komentara: 1
Pregleda: 1451

Sportska dešavanja za vikend

04.11.2022. u 10:30h
Izvor: Subotica.com
Predstojećeg vikenda na subotičkim sportskim terenima igraće se juniorska i ženska košarka, muški superligaški fudbal.
Sportska dešavanja za vikend

KOŠARKA

Seniori Spartaka u 7. kolu gostuju u Vršcu (5. novembar), dok košarkašice istog dana, u 5. kolu Prve lige, od 17 časova dočekati ekipu Kraljeva.

Mečevima 2. kola nastavlja se i juniorska liga koju je subotički Spartak počeo tesnim porazom od Džokera u Somboru (81:78). "Golubovi" u nedelju od 17 časova dočekuju Konstantin iz Niša. Biće ovo lepa prilika da se pozdrave mlade nade Na otvaranju sezone u juniorskoj konkurenciji Spartak je poražen od Džokera u Somboru (81:78), dok će u nedelju od 17 časova u Hali sportova dočekati Konstantin iz Niša.

ODBOJKA

U 4. kolu Superlige odbojkaši će u nedelju od 19 časova gostovati lideru Ribnici, dok će odbojkašice dan ranije u Novi Sad na megdan ŽOK "Novi Sad".

Seniori Spartaka u sredu u Novom Sadu su izgubili meč osmine finala Kupa Srbije od Vojvodine rezultataom 3-0, čime su i isplai iz daljeg učešća u najmasovnije klupskom takmičenju.

FUDBAL

„Golubice“ danas (petak) od 14 časova gostuju u Nišu gde se sastaju sa ekipom Mašinca u osmom kolu Superlige.

Spartak DOO i ovog vikenda je domaćin. U nedelju od 15 časova na terenu kraj Somborske kapije ugostiće TSC iz Bačke Topole.

Fudbaleri Spartaka sutra (subota) od 18 časova na Gradskom stadionu u okviru 18. kola Superlige dočekuju Vojvodinu. Posle poraza u Surdulici „golubovi“ će pokušati u vojvođanskom derbiju da osvoje bodove i mirnije privedu jesenji deo prvenstva.

RUKOMET

U sedmom kolu Super B lige Spartak gostuje u Beogradu gde se sastaje sa ekipom Lavova. Utakmica je na programu danas od 17 časova.

MALI FUDBAL / FUTSAL

Spartak u 10. kolu Druge futsal lige gostuje u Požarevcu gde će snage odmeriti sa istoimenom ekipom. Derbi meč se igra danas (petak) od 19 časova.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 1 godinu i 8 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 1451
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.