Komentara: 1
Pregleda: 1181

Sportska dešavanja za vikend

11.11.2022. u 11:45h
Izvor: Subotica.com
U naredna tri dana na sportskim terenima u Subotici igraće se odbojka (seniori), rukomet (veterani i seniori) kao i mali fudbal.
Sportska dešavanja za vikend

ODBOJKA

Vojvođanski derbi igra se večeras (petak) od 19 časova. Nešto više od nedelju dana nakon okršaja u Kupu (četvrtfinale) sledi novi duel u prevenstvu. Seniori sastav Spartaka dočekuje Vojvodinu, motivisan da da svoj maksimum. Više u najavi meča u povezanoj vesti.

Većina mečeva juniorske KLS planiranih za subotu je odloženo, uključujući i susret Spartaka i Borca u Čačku.

Dame svoj meč 6. kola Superlige igraju protiv Crvene zvezde u Beogradu. Susret je zakazan za večeras u 18.30 časova.

KOŠARKA

Utakmica 8. kola KLS za seniore između Spartaka i Tamiša iz Pančeva koja je trebala da se igra 12. novembra odložena je za 23. novembar sa početkom od 19 časova. Pre toga odigraće se meč 9. kola u kojem će Spartak 19. novembra putovati u Novi Pazar.

U 6. kolu Prve lige za žene (ŽKL) Spartak će u nedelju od 15 časova gostovati Art basketu u Beogradu. Subotičanke u dosadašnjem toku prvenstva imaju dve pobede i tri poraza.

RUKOMET

Od 11. do 13. novembra u organizaciji Rukometnog sportskog udruženja „Stara škola“ održava se peti po redu Međunarodni turnir za veterane i veteranke „Trofej Subotice 2022“. Utakmice se igraju u sali Tehničke škole „Ivan Sarić“ u petak i subotu od 10h do 20h. Više o turniru u povezanoj vesti.

Rukometaši Spartaka u subotu od 17 časova u Hali sportova dočekuju ekipu Crvenke u okviru osmog kola Super B lige Srbije.

VATERPOLO

Vaterpolisti Spartaka u okviru 3. kola Prve B lige gostuju u Banja Luci gde se sastaju sa istoimenom ekipom. Utakmica se igra u subotu, 12. novembra.

FUTSAL

Spartak u nedelju od 20 časova u Hali sportova igra utakmicu 11. kola Druge futsal lige, a u goste mu dolazi ekipa Kalča iz Niša.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 1 godinu i 8 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 1181

Povezane vesti

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.