Komentara: 0
Pregleda: 1122

Sportska dešavanja za vikend

10.02.2023. u 17:24h
Izvor: Subotica.com
Pred ljubiteljima sporta u Subotici biće košarkaških, fudbalskih i futsalerskih mečeva, ali i mačevanja za uzrast kadeta i juniora
Sportska dešavanja za vikend

KOŠARKA

Meč 22. kola Košarkaške lige Srbije za seniore donosi nam duel Spartaka i Vršca koji se igra u subotu od 19 časova u subotičkoj Hali sportova. Biće ovo prava prilika za revanš i poraz "golubova" u Vršcu u 7. kolu (99:77).

ODBOJKA

U 16. kolu Superlige za muškarce Spartak je ovaj vikend (subota) gost Jedinstvu u Staroj Pazovi, dok "golubice" istog dana gostuju Železničaru u Lajkovcu. Obe subotičke ekipe su u dobrom ritmu i nizu od nekoliko pobeda.

FUDBAL

Fudbaleri Spartaka nastavak sezone u Superligi Srbije započeli su porazom od Čukaričkog, a sada sledi još jedan težak ispit za „golubove“. U nedelju od 14 časova Spartak igra utakmicu 21. kola u Ivanjici protiv Javora.

Juniorski tim Spartaka, u okviru 15. kola, u nedelju gostuje Partizanu u Beogradu.

FUTSAL

Spartak u subotu od 16 časova u Hali sportova u okviru 16. kola Druge futsal lige Srbije dočekuje ekipu Winter Sport iz Niša.

MAČEVANJE

U organizaciji Mačevalačkog saveza Srbije i Mačevalačkog kluba “Spartak”,  u nedelju, 12. februara u Hali sportova biće održano Državno prvenstvo za kadete i juniore u ovom sportu.

Raspored takmičenja:
9:00 - Kadeti floret, kadetkinje mač, juniori sablja, juniorke sablja.
11:30 - Kadetkinje floret, kadeti mač, juniorke mač.
14:30 - Juniori floret, juniori mač, kadeti sablja, kadetkinje sablja.
15:00 - Juniorke floret.

Ekipne discipline počeće nakon završetka pojedinačnih.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 1 godinu i 5 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 1122
Povezane teme

sportska dešavanja za vikend

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.