Komentara: 9
Pregleda: 1390

Sportska dešavanja za vikend

17.02.2023. u 16:33h
Izvor: Subotica.com
Sportski vikend na terenima u Subotici otvaraju večeras odbojkašice protiv Crvene zvezde, a završavaju fudbaleri protiv Partizana. Šta se još dešava u naredna tri dana - saznajte u sportskoj najavi.
Sportska dešavanja za vikend

KOŠARKA

Košarkaška liga Srbije za seniore je na pauzi zbog održavanja Kupa Radivoja Koraća (15-18. februar, Niš). Spartak je u sredu poražen od Partizana, večeras se igra srpski derbi, a finale je u subotu.

Ženska selekcija Spartaka u subotu gostiju Partizanu u Beogradu.

VATERPOLO

Seniori Spartaka ligaški deo sezone završili su na prvom mestu, od sutra sledi borba za šampiona Srbije u vidu plejofa. Subotičani u nedelju gostuju Košutnjaku.

ODBOJKA

Vikend sportskih dešavananja u Subotici večeras (19h) otvaraju odbojkašice Spartaka i Crvene zvezde. Muška ekipa Spartaka u nedelju gostuje Vojvodini (18h). Prenos susreta na RTV 1.

RUKOMET

Nakon dvomesečne pauze rukometaši Spartaka nastavljaju borbu za bodove u Superligi Srbije. Subotičani na startu drugog dela šampionata gostuju u Vrbasu gde će u subotu snage odmeriti sa domaćinom ekipom Vrbas Petrol u 12. kolu. Meč se igra od 18 časova.

FUDBAL

Fudbaleri Spartaka, nakon dva poraza u prolećnom delu, u okviru 22. kola Superlige dočekuju Partizan. Utakmica se igra u nedelju od 17 časova. Ulaznice se na dan meča mogu kupovati samo na blagajnama stadiona od 15 časova. Cena ulaznice za utakmicu: Dečja (do 5 godina) istok i zapad - 150 din, zapad - 450, istok - 400, sever 250 i jug (gostujući navijači) - 400 din.

U skladu sa članom 52. stav 2. Zakona o policiji Republike Srbije, pripadnici Policijske uprave u Subotici snimaće video kamerama i fotografisati učesnike događaja, dok će mere obezbeđenja biti koordinirane sa predstavnicima pravosudnih organa u Subotici.

FUTSAL

Spartak u ponedeljak gostuje u Nišu gde će u okviru 17. kola Druge fustal lige snage odmeriti sa ekipom "Gvozdeni puk". Utakmica se igra u 19 časova.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 1 godinu i 5 meseci
Komentara: 9
Pregleda: 1390
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.