Komentara: 1
Pregleda: 1556

Sportska dešavanja za vikend

24.02.2023. u 15:02h
Izvor: Subotica.com
Sportski vikend na terenima u Subotici otvara večerašnji odbojkaški duel Spartaka i Crvene zvezde (19h). Vaterpoliskinje Spartaka u subotu dočekuju Partizan. U Bačkoj Topoli fudbaleri Spartaka će na TSC u nastavku Superlige (subota, 16h).
Sportska dešavanja za vikend

KOŠARKA

Zbog obaveza nacionalnih selekcija ni ovaj vikend neće biti takmičarski u domaćim ligama. Seniorski tim Spartaka u utorak, 28. februara, u 23. kolu KLS gostuje Tamišu u Pančevu. Subotičani su u prvom delu sezone slavili (95:83). Susret je u direktnom prenosu na Arena Sport TV 10 od 18:30 časova.

Juniori igrau u nedelju i ponedeljak. Spartak je u grupi mečeva zakazanih za ponedeljak u 15 časova, a rival je Dinamik. Posle nepotpunog 15. kola Spartak drži desetu poziciju (6/8).

Takmičenje pod obručima se nastavlja i u ženskoj konkurenciji, Prvoligaši (seniorke) će mečeve igrati za vikend. Spartak u 19. kolu gostuje Novosadskoj ŽKA. Duel je zakazan za subotu od 15:30 časova u Novom Sadu.

ODBOJKA

Za razliku od odbojkašica koje su prošli petak protiv Crvene zvezde otvorili sportski vikend na terenima u Subotici , odbojkaši Spartaka će to uraditi večeras. Ekipa Ivice Jevtića večeras od 19 časova dočekuje sedmoplasiranu Crvenu zvezdu i biće to izuzetno važan duel koji Spartaku donosi bolju poziciju pred plejof.

Seniorke Spartaka su u sredu poražene od Uba (3-0), za vikend se ne takmiče, a naredni superligaški duel imaju zakazan 28.  februara (utorak) protiv TENT-a, u Subotici.

FUDBAL

Spartak posle tri vezana poraza putuje na teško gostovanje u Bačku Topolu. Subotičani se u 23. kolu Superlige sastaju sa ekipom TSC-a, a želja „golubova“ je da u komšijskom derbiju uknjiže pobedu i da se konačno upišu bodovi u prolećnom delu šampionata.  Utakmica se igra u subotu u Bačkoj Topoli od 16 časova.

VATERPOLO

Vaterpolistkinje Spartaka sutra od 19 časova dočekuju Partizan u okviru 7. kola Prve lige.

RUKOMET

Rukometaši Spartaka u nedelju, u 13. kolu Super B lige, igraju u Beogradu gde će snage odmeriti sa ekipom Sinđelića .

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 1 godinu i 4 meseca
Komentara: 1
Pregleda: 1556
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.