Komentara: 1
Pregleda: 1577

Sportska dešavanja za vikend

03.03.2023. u 11:41h
Izvor: Subotica.com
Sportski vikend na terenima u Subotici u naredna tri dana obuhvata pregršt dešavanja, od košarke, preko odbojke, rukometa, malog fudbala, pa sve do kik boksa. Nadmetanja otvaraju večeras odbojkašice.
Sportska dešavanja za vikend

KOŠARKA

Seniorski tim Spartaka u subotu od 19:30 časova dočekuje Novi Pazar. "Golubovi" u odličnom raspoloženju, kao četvrti tim sa pet pobeda u nizu, ugostiće "fenjeraša" u KLS-u, kao izraziti favoriti očekuje se da potvrde svoju dobru formu i neosporan kvalitet.

Juniori Spartaka su u 16. kolu, u meču odigranom u ponedeljak, savladali znatno bolje plasirani Dinamik (110:06), a u narednom kolu, 10. marta, gostuju Megiu Sremskoj MItrovici.

U Prvoj ligi za žene odigrano je 20. kolo, Spartak je upisao 16. poraz, a već u subotu gostuju "Dugi" u Šapcu.

ODBOJKA

Odbojkašice Spartaka večeras (petak) od 19 časova dočekuju TENT, dok odbojkaši u usbotu gostuju u Novom Sadu istoimenoj ekipi.

FUDBAL

Spartak u nedelju gostuje u Kruševcu gde će snage odmeriti sa ekipom Napretka u okviru 25. kola Superlige Srbije. Utakmica se igra od 16 časova.

Za fudbalerke Spartaka okončana je zimska pauza. Subotičanke polako kreću u pobedničke pohode, a prvo ih očekuje utakmica osminefinala Kupa Srbije,  a protivnik šampionkama je Spartak DOO. Utakmica se igra na Gradskom stadionu u nedelju od 14 časova.

KIK BOKS

U fiskulturnoj sali Tehničke škole "Ivan Sarić" za vikend će biti održano Prvenstvo Srbije u kik boksu (disciplina kik lajt). Borbe u subotu počinju od 10h, dok će finalne borbe biti održane u nedelju od 9h. Ulaz je besplatan. Više detalja u povezanoj vesti.

RUKOMET

Spartak u okviru 14. kola dočekuje ekip Uba. Utakmica se iga u Hali sportova u subotu od 17 časova.

VATERPOLO

Vaterpolisti Spartaka nakon pauze nastavljaju borbu u doigravanju za plasman od prvog do šestog mesta u Prvoj B ligi Srbije. Subotičani u drugom kolu doigravanja ponovo gostuju, ali ovog puta u Obrenovcu gde će snage odmeriti sa ekipom TENT-a. Meč je na programu u nedelju.

FUTSAL

Nakon dvonedeljne pauze Spartak nastavlja borbu za bodove u Drugoj futsal ligi. Subotičani u 18. kolu dočekuju ekipu Smedereva. Utakmica se igra u Hali sportova u ponedeljak od 21 čas.

RVANJE

U nedelju, 5. marta u Kanjiži će se održati Prvenstvo Vojvodine za seniore i seniorke u rvanju grčko rimskim stilom. Takmičenje počinje u 11 časova.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 1 godinu i 4 meseca
Komentara: 1
Pregleda: 1577

Povezana vest

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.