Komentara: 1
Pregleda: 1778

Sportska dešavanja za vikend

21.04.2023. u 14:25h
Izvor: Subotica.com
Sportska dešavanja za vikend

FUDBAL

Fudbaleri Spartaka utakmicom u Kruševcu, gde će snage odmeriti sa ekipom Napretka, počinju plejaut i borbu za opstanak u elitnom rangu. „Golubovi“ u doigravanju startuju sa 13. pozicije na tabeli i pokušaće u preostalih sedam utakmica da izbore sigurno mesto koje će ih ostaviti u elitnom rangu. Utakmica u Kruševcu igra se sutra od 14 časova.

Fudbalerke Spartaka sutra (subota) na Gradskom stadionu od 18 časova igraju utakmicu četvrtfinala Kupa, a protivnik im je Vojvodina.

RUKOMET

Rukometaši Spartaka u Hali sportova dočekuju ekipu Hercegovca iz Bačke Palanke u okviru 20. kola  Super B lige.  Meč se igra u subotu od 18 časova.

KONJIČKE TRKE

U nedelju na Gradskom hipodromu u Subotici biće otvorena nova sezona u kasačkom sportu. Program počinje u 14 časova, biće održano sedam trka, na svakih pola časa planiran je start. Za više informacija o rasporedu i učesnicima pogledajte upis za nedelju. Naredni trkački dan je 20. maja.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 1 godinu i 2 meseca
Komentara: 1
Pregleda: 1778
Povezane teme

fudbal

konjički klub bačka

rukomet

konjičke trke

konjički sport

kasačke trke

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.