Komentara: 0
Pregleda: 1287

Sportska dešavanja za vikend

29.09.2023. u 11:12h
Izvor: Subotica.com
Sportska dešavanja za vikend

KOŠARKA

U prvom kolu Prve lige za košarkaše Spartak Office shoes igraće u godima novosadskoj Vojvodini. Taj susret je na programu u nedelju od 20 časova.

ODBOJKA

Utakmica osmine finala KUP-a Srbije između Spartaka i Jedinstva iz Stare Pazove igra se u Subotici u subotu od 17 časova. U ovom nivou igra se na jednu dobijenu utakmicu.

FUDBAL

Sportski vikend otvaraju fudbalerke Spartaka. Danas od 16 časova na Gradskom stadionu snage će odmeriti dva subotička superligaša. Spartak dočekuje Spartak DOO u okviru 5. kola Superlige Srbije.

Muški kolektiv Spartaka sutra od 17 časova na Gradskom stadionu dočekuje Čukarički u okviru 10. kola Superlige Srbije.

RUKOMET

Rukometaši Spartaka i u drugom kolu Super B lige Srbije su domaćini. Ovog puta na megdan im dolazi ekipa Vrbasa. Meč je na programu u subotu od 19 časova u Hali sportova.

MALI FUDBAL

Spartak u okviru četvrtog kola Druge futsal lige Srbije dočekuje ekipu Bele crkve iz Kuršumlije. Utakmica se u ponedeljak, 2. oktobra od 21 čas u Bajmoku.

 

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 9 meseci i 2 nedelje
Komentara: 0
Pregleda: 1287
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.