Komentara: 0
Pregleda: 1174

Sportska dešavanja za vikend

10.11.2023. u 14:16h
Izvor: Subotica.com
Sportska dešavanja za vikend

KOŠARKA

Košarkaši Spartaka, seniorska ekipa, u ponedeljk igraju drugi turnir ABA-2 lige na Zlatiboru. Na trenerskom debiju Vladimir Jovanović zabeležio je sinoć ubedljivu pobedu u Subotici protiv Tamiša.

Košarkašice Spartaka u 7. kolu gostuju Crvenoj zvezdi. Subotičanke u dosadašnjem delu sezone imaju samo jednu pobedu, a male su šanse da će doći do druge protiv odličnih Beograđanki, koje su u samom vrhu tabele Prve lige.

ODBOJKA

Muška seniorska ekipa u subotu od 16 časova igra  protiv  Borca u Starčevu. Subotičani odlične partije pružaju u Evropi, ali u domaćem prvenstvu ide nešto slabije.

U 6. kolu Superlige "golubice" večeras (petak) od 19 časova dočekuju Ub. U dosadašnjem delu sezone imaju tri poraza i dve pobede, a ekipa Uba bi mogla da bude takmac za odmeravanje, pogototovo što će se duel igrati u Subotici.

FUDBAL

Spartak u okviru 15. kola Superlige gostuje u Ivanjici gde će se sastati sa ekipom Javora. Utakmica se igra u nedelju od 16 i 30.

Fudbalerke Spartaka u 10. kolu Superlige u subotu od 13 i 30 gostuju u Nišu gde igraju sa ekipom Mašinca, dok Spartak DOO u nedelju gostuje u Zemunu, a snage će odmeriti sa Slogom.

RUKOMET

Rukometaši Spartaka na domaćem terenu dočekuju ekipu Crvenke u okviru 8. kola Super B lige. Meč se igra u subotu od 18 časova.

U toku je 6. Međunarodni rukometni turnir veterana i veteranki. Celodnevni program danas počinje u 10 časova, a svečano otvaranje je zakazano za 17 časova. Sutra su na programu završne utakmice.

FUTSAL

Spartak u 10. kolu Druge futsal lige gostuje u Beogradu gde se sastaje sa ekipom "Hram". Meč se igra u nedelju od 19 i 30 časova.

DIZANJE TEGOVA

U nedelju u 11 časova se održava Gala Kup 2023 u dizanju tegova. U pitanju je pozivno takmičenje i kvalifikuju se 12 najuspešnijih takmičara i 12 najuspešnijih takmičarki u tekućoj godini. Ujedno se odvija završno kolo Lige Srbije. Na takmičenju učestvuju tri takmičara Spartaka - Kajdoči, Saulić i Benčik, dok se takmičarka Hadžibegović kvalifikovala na Kup.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 8 meseci i 6 dana
Komentara: 0
Pregleda: 1174
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.