Komentara: 0
Pregleda: 360

Sportska dešavanja za vikend

27.09.2024. u 15:07h
Izvor: Subotica.com
Sportska dešavanja za vikend

Fudbal

Fudbalerke Spartaka sutra (subota) od 18 časova na Gradskom stadionu dočekuju Radnički 1923 iz Kragujevca u okviru 5. kola Superlige.

Muški kolektiv Spartaka i ovog vikenda gostuje. „Golubovi“ će u nedelju od 19 časova na Ubu odmeriti snage sa Jedinstvom.

Rukomet

Rukometaši Spartaka sutra (subota) od 18 časova u Sportskoj hali u Bajmoku dočekuju ekipu Vrbasa u drugom kolu Super B lige Srbije.

Plivanje

Za dane vikenda na bazenu SC „Prozivka“ u organizaciji Plivačkog kluba „Spartak“ održaće se takmičenje pod nazivom  „Jesenji kup Subotice“.

Košarka

Senori počinju intezivan raspored i borbu, za sada, na dva fronta. POsle neuspešnih kvalifiakcija u Antaliji u okviru Lige šampiona, sinoć su debitovali u Podgorici u ABA ligi, a već u nedelju u okviru istog takmičenja od 19 časova dočekuju Partizan. Ulaznice su rasprodate.

Sezona počinje i za košarkašcie SPartaka koje u Prvoj ligi gostuju u subotu u Šapcu, dok u drugom dočekuju "Student".

Odbojka

Superligaši još ovu nedelju odmaraju od takmičarskih obaveza. Prvenstvo počinje 4. oktobra, odbojkaši Spartaka dočekuju Radnički iz Kragujevca, dok dame gostuju Omladincu u Staroj Pazovi.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 2 časova i 22 minuta
Komentara: 0
Pregleda: 360
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.