Komentara: 1
Pregleda: 1198

Sportska redakcija RTV „Yueco" proglasila najbolje u 2021. godini

17.12.2021. u 10:00h
Izvor: Subotica.com
Sportska redakcija RTV „Yueco“, po 23. put proglasila je najbolje trenere na gradskom i republičkom nivou. Po oceni sportskih novinara ove medijske kuće, za ostvarene rezultate u 2021. godini priznanja su zaslužili Boris Arsić, Veselin Rakočević, Petar Kopunović na nivou Grada Subotice, dok je na republičkom nivou priznanje pripalo Dejanu Saviću, Draganu Joviću i Roksandi Atanasov. Priznanje istaknutom sportskom radniku ove godine namanjeno je Sretenu Damnjanoviću, nekadašnjem rvaču i dugogodišnjem treneru u ovom sportu.
Sportska redakcija RTV „Yueco" proglasila najbolje u 2021. godini
Foto: Arhiva, 2016

Za najboljeg trenera našeg grada proglašen je Boris Arsić, šef stručnog štaba Ženskog fudbalskog kluba "Spartak". Arsić je je sa „golubicama“ osvojio duplu krunu.

Tenis klub "Spartak" sa trenerom Veselinom Rakočevićem u ovoj godini imao je itekako zapažene rezultate. Sa ženskom ekipom do 14 godina osvojio je titulu prvaka Srbije, a svi mlađi takmičari pod njegovim vođstvom su beležili dobre rezultate na mnogobrojnim takmičenjima u državi, stoga u njegove ruke ide priznanje za trenera sa najboljim rezultatima u Subotici.

Od kada dodeljuju priznanja za najbolje trenere u medijskoj kući Yueco uvek vode računa da nagrade svaki dobar rezultat. Ovog puta priznanje za rada sa mlađim kategorijama zaslužio je Petar Kopunović, trener Ženskog vaterpolo kluba „Spartak“ koji je zahvaljujući požrtvovanom i dobro organizovanom radu sa najmlađima kao rezultat ostvario plasman u Prvu B ligu, gde Subotičanke od starta šampionata ne znaju za poraz i drže lidersku poziciju.

Po mišljenju sportske redakcije RTV „Yueco“ najbolji treneri Srbije su Dejan Savić, selektor vaterpolo reprezentacije koji je sa „delfinima“ u Tokiju na Olimpijskim igrama osvojio zlatnu medalju i Dragan Jović, selektor tekvondo reprezentacije i trener kluba "Galeb". Pod njegovim vođstvom Milica Mandić okitila se zlatom na Olim pisjkim igrama u Tokiju.

Ove godine kao specijalno priznanje „Yueco“ u okviru akcije dodeljuje još jedno priznanje na državnom nivou, a ono pripada Roksandi Atanasov, treneru karatiskinje Jovane Preković koja je osvojila zlato na OI u Tokiju, kao i na Svetskom i evropskom šampionatu.

Neizbrisiv trag u istoriji sporta ne samo na lokalnom, već i na saveznom nivou ostavio je proslavljeni rvač, trener Sreten Damnjanović, što je najlepši povod da mu se dodeli nagrada za sportski rad od izuzetnog značaja.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 2 godine i 7 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 1198
Povezane teme

yueco televizija

najbolji treneri

akcija najbolji treneri

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.