Komentara: 0
Pregleda: 1473

Sportski vikend pred nama

28.01.2011. u 17:15h
Izvor: RTV Yueco
Sportski vikend pred nama
U sklopu priprema za predstojeći deo prvenstva, rukometaši Spartak Vojputa u subotu, pred svojom publikom odigraće prvi kontrolni meč protiv ekipe Crvenke.Biće ovo prilika da trener Svetozar Jovović da priliku svim igračima i od njih izvuče maksimum kako bi mu se svojim radom i trudom nametnuli za igranje u prvom timu.Subotički rukometaši prvi deo prvenstva završili su na četvrtom mestu sa osvojenih 20 bodova, dva manje od prvoplasirane ekipe Napredtka.

Košarkaši Spartaka dočekuju prvoplasiranu ekipu

Košarkaši Spartaka u okviru 15 kola prve B lige, sutra od 17 časova i 30 minuta dočekuju prvoplasiranu ekipu BKK Radnički.Biće ovo pravi ispit za izabranike Blagoja Ivića, da poprave utisak posle prošlonedeljnog poraza u Inđiji.

Bokseri Spartaka domaćini ekipi Radničkog iz Beograda


U okviru trećeg kola Prve lige u boksu, sve ljubitelje ovog sporta u nedelju od 17 časova očekuje meč između ekipa Spartaka i Radničkog iz Beograda.U drugom kolu ekipa Spartaka zabeležila je svoju prvu pobedu i prikazala odlične borbe tako da i sada subotička publika može da očekuje da vidi naše najbolje boksere na delu.
Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 13 godina i 5 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 1473
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.