Komentara: 5
Pregleda: 10421

Sprečen pokušaj krijumčarenja lekova za smirenje

07.07.2017. u 16:09h
Izvor: Subotica.com
Carinici su danas, na graničnom prelazu Kelebija, sprečili da iz zemlje bude izneta nesvakidašnja količina od preko 45.500 tableta "Bensedina".
Sprečen pokušaj krijumčarenja lekova za smirenje

Sedativi su otkriveni u automobilu "Suzuki Wagon", subotičkih registarskih oznaka, kojim je u ranim jutarnjim časovima na prelaz pristigla srpska državljanka sa dvojnim državljanstvom (Srbije i Mađarske).

Pokušaj krijumčarenja sprečen je tokom detaljnog pregleda automobila, izvršenim uprkos putnicinoj izjavi da nema ništa što bi trebalo da prijavi.

Tom prilikom otkriveno je 1.520 kutija, sa po 30 tableta "Bensedina", koje su bile smeštene u šupljine poda automobila i rezervoaru, namenski prepravljenim u takozvane bunkere za krijumčarenje.

Sprečen pokušaj krijumčarenja lekova za smirenje

Da podsetimo, "Bensedin" pripada grupi lekova za ublažavanje anksioznosti i nervne napetosti, te je za korišćenje ovakvih tableta neophodna preporuka lekara.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 7 godina i 2 nedelje
Komentara: 5
Pregleda: 10421
Povezane teme

granični prelaz kelebija

uprava carina

lekovi za smirenje

krijumčarenje lekova

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.