Komentara: 12
Pregleda: 4606

Sprečen pokušaj krijumčarenja više od 400 paklica cigareta

09.01.2018. u 16:03h
Izvor: Subotica.com
Na izlazu graničnog prelaza "Horgoš", carinici su sprečili pokušaj krijumčarenja preko 400 paklica cigareta u autobusu, koji je prevozio putnike na relaciji Valjevo – Traun u Austriji.
Sprečen pokušaj krijumčarenja više od 400 paklica cigareta

Prekršaj se dogodio kada su carinski službenici odvojili na kontrolu mobilnim skenerom autobus šabačkih registarskih oznaka.

Na prethodno pitanje carinika da li imaju nešto da prijave za carinsku kontrolu, jedan od vozača, 30-godišnji srpski državljanin, odgovorio je da prijavljuje samo po boks cigareta za kolegu i sebe, te da u autobusu osim ličnog prtljaga putnika, nema ničega.

Kako su skenerom uočene sumnjive konture, carinici su detaljno pregledali autobus i tom prilikom su pronašli 410 paklica cigareta robnih marki „Marlboro“, „Chesterfield“, „Davidoff“ i drugih, koje su bile sakrivene u šupljini ispod stepeništa i ventilacije.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 6 godina i 6 meseci
Komentara: 12
Pregleda: 4606
Povezane teme

granični prelaz horgoš

krijumčarenje robe

uprava carina

cigarete

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.