Komentara: 5
Pregleda: 5266

Sprečen pokušaj krijumčarenja zubarske opreme

28.09.2018. u 15:00h
Izvor: Subotica.com
Na graničnom prelazu "Kelebija", carinici su zaplenili gotovo 15.000 komada različite zubarske opreme, čija će vrednost naknadno biti utvrđena.
Sprečen pokušaj krijumčarenja zubarske opreme

Prekršaj je otkriven kada je na ulazu u zemlju za kontrolu pristigao autobus, koji saobraća na redovnoj liniji Cirih-Ćuprija. Prilikom susreta sa carinicima, putnici i vozači su rekli da nemaju ništa da prijave osim ličnog prtljaga.

Međutim, prilikom detaljne kontrole ispostavilo se da se u prtljažnom prostoru nalazi i nekoliko kartonskih kutija punih neprijavljene zubarske opreme. Mada se na njima nalazilo ime primaoca iz Beograda, kao vlasnik se javio 28-godišnji nezaposleni ekolog iz okoline Brusa.

Među stomatološkom opremom, najviše je bilo različitih zubarskih borera i nešto manje bruseva za protetiku i porcelanske zube, čija će vrednost zbog specifičnosti robe biti naknadno utvrđena.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 5 godina i 9 meseci
Komentara: 5
Pregleda: 5266
Povezane teme

subotička carina

krijumčarenje robe

granični prelaz kelebija

uprava carina

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.