Komentara: 18
Pregleda: 12294

Sprečen pokušaj pljačke i uhapšeno više lica zbog više razbojništava

15.11.2013. u 14:07h
Izvor: Policijska uprava Subotica
Policija u Subotici uhapsila je noćas četiri osobe zbog postojanja osnova sumnje da su u poslednjih mesec dana na širem području grada počinili više krivičnih dela razbojništva.
Sprečen pokušaj pljačke i uhapšeno više lica zbog više razbojništava

Po odobrenju nadležnog tužioca, zadržavanje do 48 sati određeno je S.K. (1994) i M.S. (1995), obojica iz Subotice, dok su dva maloletna lica nakon saslušanja u prisustvu roditelјa i advokata privedena sudiji za maloletnike Višeg suda u Subotici.

Osumnjičeni se terete da su sinoć, maskirani i uz pretnju pištolјa, pokušali da oplјačkaju radnju u naselјu Zorka, ali novac nisu uspeli da uzmu, nakon čega na skuterima napuštaju mesto događaja. Ubrzo nakon izvršenja krivičnog dela, policija ih je zaustavila.

Takođe, oni se terete da su izvršili još sedam krivičnih dela razbojništva na štetu prodavnica sa područja grada iz kojih su u večernjim časovima, na sličan način, protivpravno prisvajali pazar i cigarete.

Nakon zadržavanja, S.K. i M.S. će biti predati u nadležnost Višeg javnog tužilaštva u Subotici.

Izvor: Policijska uprava Subotica
Postavljeno pre 10 godina i 8 meseci
Komentara: 18
Pregleda: 12294
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.