Komentara: 10
Pregleda: 3085

Sprečeno krijumčarenje pirotehničkih sredstava

28.11.2017. u 13:42h
Izvor: Subotica.com
Kao i svake godine pred početak sezone novogodišnjih praznika, carinici se češće susreću sa pokušajima krijumčarenja pirotehničkih sredstava, jer je tada potražnja za njima veća nego obično.
Sprečeno krijumčarenje pirotehničkih sredstava

Ovoga puta carinici su na graničnom prelazu Horgoš 26. novembra 2017. godine, u saradnji sa policijom, sprečili da u Srbiju bude prokrijumčareno 44 rakete.

Rakete su otkrivene u automobilu austrijskih registarskih oznaka kojim su dva srpska državljanina putovala iz Beča ka Paraćinu.

Putnici su rekli da nemaju ništa da prijave osim ličnih stvari, ali je carinik tokom pregleda prtljaga, ispod torbi pronašao i rakete prethodno prekrivene ćebetom.

Sprečeno krijumčarenje pirotehničkih sredstava

Carinski službenici u ovom periodu godine dodatnu pažnju posvećuju upravo sprečavanju nelegalnog unosa pirotehničkih sredstava čime želimo da doprinesemo da predstojeći novogodišnji i božićni praznici proteknu u miru i bez neželjenih posledica koje ova sredstava mogu prouzrokovati, navodi se u saopštenju Uprave carina.

 

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 6 godina i 7 meseci
Komentara: 10
Pregleda: 3085
Povezane teme

uprava carina

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.