Komentara: 0
Pregleda: 4386

"Srpske igre iz Bačke" - nova koreografija OKUD "Mladost"

25.06.2014. u 18:44h
Izvor: RTV Yueco
Folklorni ansambl OKUD “Mladost” započeo sa radom na novoj koreografiji – Srpske igre iz Bačke, koju postavlja Slobodanka Rac Savić. Ovaj projekat su finansijski podržali Grad Subotica i Ministarstvo kulture Republike Srbije, a Sekretarijat za kulturu Vojvodine je obezbedio novac za nabavku nošnje.
"Srpske igre iz Bačke" - nova koreografija OKUD "Mladost"

Prezentacija nove koreografije će biti na jesen na velikom koncertu u Hali sportova, koji ćemo prirediti zajedno sa Bunjevačkim kolom.Od sredine jula OKUD Mladost će da realizuje nekoliko radionica koje će da traju od sedam do 10 dana. Cilj je da deca tokom leta kvalitetno provedu svoje slobodno vreme, zabave se, nauče nešto novo i upoznaju nove prijatelje.

Ukoliko im se dopadne, na jesen mogu da se upišu u redovne sekcije Mladosti. Upis u radionice je već počeo, a zainteresovani mogu da se jave u prostorije Mladosti, u Harambašićevoj 4, radnim danom od 8 do 16 časova, i na telefone 552-216 ili 063/87 344 78.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 10 godina i 1 mesec
Komentara: 0
Pregleda: 4386
Povezane teme

okud mladost

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.