Komentara: 36
Pregleda: 4484

SRS: Prijavite politička uznemiravanja nadležnim službama

21.02.2014. u 12:42h
Izvor: OO Srpska radikalna stranka (SRS)
Srpska radikalna stranka upozorava građane Subotice da budu oprezni i da nedavaju nikakve podatke raznim stranačkim aktivistima koji ih danima uznemiravaju sa pitanjem za koju stranku će da glasaju, i zašto ne za tu, jer to pitanje je kršenje ustavnog prava svakog građanina i njegove slobode, stoji u saopštenju ove stranke.
SRS: Prijavite politička uznemiravanja nadležnim službama

U nastavku saopštenje apeluje se na građane da takve aktiviste treba da prijave povereniku za informacije od javnog značaja ili zaštitniku građana i podsećaju da dobro prate kampanje vladajućih stranka koje se predstavljaju kao opozicione i koje kritikuju zakone koje su sami izglasavali.

- Pitamo da li su povećali penzije, da li su povećali zaposlenost, da li su smanjili školarine, i šta bi od tih reformskih zakona? - stoji na kraju saopštenja Severnobačkog okružnog odbora Srpske radikalne stranke,

Izvor: OO Srpska radikalna stranka (SRS)
Postavljeno pre 10 godina i 4 meseca
Komentara: 36
Pregleda: 4484
Povezane teme

srpska radikalna stranka

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.