Komentara: 3
Pregleda: 2429

Stefan Kostadinović drugi stonoteniser Srbije

21.12.2015. u 16:45h
Izvor: Subotica.com
Stefan Kostadinović drugi stonoteniser Srbije

Stonoteniser Spartaka Stefan Kostadinović ove sezone je pravi predvodnik svoje ekipe u šampionatu Srbije. Njegova ekipa je trenutno četvrta, dakle zauzima poziciju koja vodi u play-off a u drugom delu šampionata nastojaće da tu i ostane, ili popravi plasman.

Stefan je pravi kapiten, igrač na kojeg trener Mirko Gavrilović uvek može da računa. Svoj kvalitet potvrdio je i proteklog vikenda na turniru Top 16 seniora Srbije koji je održan u Novom Sadu a na kojem je osvojio odlično drugo mesto.

Stefan je u kvalifikacionoj grupi bio prvi pošto je savladao Nikolu Marinkovića i Aleksu Adamovića, obojicu sa 3-0 dok mu je poraz naneo Strugarević, rezultatom 3-1. Nakon grupne faze bio je odličan do finala gde je poražen od Nađ Nemedija iz STK "Banat".

Osim Stefana Spartak su na ovom takmičenju predstavljali Kristijan Halas koji je takmičenje završio u četvrtfinalu i Robert Takarič koji nije uspeo da prođe grupu. Podsećanja radi, Stefan Kostadinović brojnim uspesima u ovoj godini dodao i plasman na svetsko prvenstvo u stonom tenisu koje će biti održano u Londonu od 22-24. januara naredne godine nakon što je na kvalifikacionom turniru u Beogradu osvojio prvo mesto.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 8 godina i 9 meseci
Komentara: 3
Pregleda: 2429
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.