Komentara: 0
Pregleda: 2150

Stonoteniseri Spartaka učestvovali na novogodišnjem međunarodnom turniru u Novom Sadu

20.12.2016. u 11:22h
Izvor: Subotica.com
U Novom Sadu za vikend je održan tradicionalni novogodišnji međunarodni turnir u stonom tenisu za mlađe kadete i juniore, jedan od najjačih u Srbiji i regionu, na kojem je u dva dana oko nastupilo oko 600 učesnika iz 7 država u 4 uzrasne kategorije.
Stonoteniseri Spartaka učestvovali na novogodišnjem međunarodnom turniru u Novom Sadu

Na ovom turniru nastupili su takmičari subotičkog Spartaka, koji su ostvarili sledeće rezultate. U konkurenciji mlađih kadeta Aleksandar Čokić je osvojio treće mesto i bronzanu medalju, dok su ostali drugi takmičari ostvarili plasmane - Bence Bognar od 5-8. mesta (juniori), Lehel  Stojan Kiš od 5-8. mesta (mlađi kadeti), Dominik Mihalovič od 16-32. mesta, dok Luka Andrašić nije prošao grupu (juniori).

Prvog dana novogodišnjeg Tibhar kupa 2016 za kadete i mini kadete takmiačri Spartaka su ostvarili sledeće plasmane: u kategoriji Luka Videc od 9-16. mesta, Aleksandar Čokić od 16-32. mesta, Jovan Marković od 32-64 mesta, zatim u kategoriji mini kadeta Marino Jozić od 32-64. mesta, Vedran Bošnjak od 32-64 mesta, dok Nemanja Marković nije prošao grupu.

Mlađe kategorije proteklog vikenda u Novom Sadu vodili su treneri Mirko Gavrilović i Branko Brstina.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 7 godina i 9 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 2150
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.