Komentara: 2
Pregleda: 1650

Stonoteniski klub "Spartak Infostud" organizuje besplatnu školu stonog tenisa za decu

02.08.2023. u 11:33h
Izvor: Subotica.com
Upis u letnju školu stonog tenisa traje do 7. avgusta, kada je i početak škole koja će trajati do 4. septembra.
Stonoteniski klub "Spartak Infostud" organizuje besplatnu školu stonog tenisa za decu

Stoni tenis jedan je od sportova koji ima izuzetno povoljan uticaj na rast i razvoj dece. Bavljenje ovim sportom blagotvorno je za opšte psihofizičko stanje organizma. 

- Deca kroz stoni tenis uče da brzo razmišljaju i rešavaju probleme - brzina loptice i njena rotacija zahtevaju brzo razmišljanje, kako bi se predvideli protivnikovi potezi. Sam stil igre protivnika zahteva visok nivo koncentracije, kako bi se izgradila strategija za pobedu. Uz to,  stoni tenis razvija gotovo sve grupe mišića, reflekse i kooridinaciju pokreta, i zato se smatra odlični bazičnim sportom - navode iz stonoteniskog kluba. 

Stonoteniski klub "Spartak Infostud" organizuje besplatnu školu stonog tenisa za decuNa ovaj način, stonteniski klub želi da svoj deci omoguće da se bave sportom, ali i da se druže. 

- Pozivamo sve roditelje da pruže svoj deci priliku da zavole ovaj divan sport. Osim što će se deca baviti izuzeno korsnom fizičkom aktivnošću, ovo je i jedno divno druženje, deca se socijalizuju, uče fer - pleju, timskom duhu ali i kako da se postave i u pobedi i u porazu. Naša ciljna grupa jesu deca uzrasta od 7 do 9 godina, ali sva deca su, naravno dobrodošla - kažu oni. 

Svi zainteresovani mogu svoju decu prijaviti do 7. avgusta. Za prijavu je potrebno navesti ime i prezime deteta, godište deteta i ime i telefon kontakt osobe (roditelj ili staratelj). Prijave se vrše putem facebook stranice, mejla stkspartak@gmail.com ili na broj telefona 063/761-22-24.

Škola sa radom počinje 7. avgusta u 8 časova, u prostorijama STK "Spartak" u Hali sportova u Dudovoj šumi. 

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 11 meseci i 2 nedelje
Komentara: 2
Pregleda: 1650
Povezane teme

stoni tenis

spartak infostud

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.