Komentara: 49
Pregleda: 16163

"Stop Shop" sledeće godine proširuje prodajni prostor i ponudu poznatih brendova

18.07.2023. u 17:08h
Izvor: Subotica.com
Jedno od omiljenih mesta Subotičana za kupovinu od naredne godine biće prošireno, pa će subotički "Stop shop", sa dodatnih 5,5 hiljada kvadrata, biti jedan od najvećih parkova ovog tipa u Srbiji.
"Stop Shop" sledeće godine proširuje prodajni prostor i ponudu poznatih brendova

Češka kompanija "CPI Property Group" najavila je izgradnju druge faze "Stop shop-a" u Subotici, koji će nakon proširenja biti jedan od najvećih i najuspešnijih ritejl parkova u Srbiji. Sa dodatnih 5,5 hiljada kvadrata komercijalnog prostora, ukupna prodajna površina ovog savremenog maloprodajnog formata dostići će 15.5 hiljada kvadratnih metara.

Izgradnja druge faze "Stop shop-a" u Subotici planirana je za sledeću godinu, a otvaranje se očekuje u poslednjem kvartalu 2024. godine. Proširenje kapaciteta dodatno će unaprediti miks zakupaca ponudom novih internacionalnih i domaćih brendova, koji će Subotičanima omogućiti da na jednom mestu zadovolje najšire potrebe, uz najbolje iskustvo kupovine i raznovrsne zabavne sadržaje za sve generacije.

 - Ovo je četvrti "Stop shop" u Srbiji koji proširujemo, što govori o velikom interesovanju kupaca, ali i zakupaca, za naše ritejl parkove, koji nude jedinstveno iskustvo kupovine i provođenja slobodnog vremena. Nastavićemo da osluškujemo njihove potrebe kako bismo dodatno unapredili usluge i ambijent. Kao i do sada, težićemo da potrošačima pružimo još više inovativnih sadržaja u celokupnom iskustvu kupovine, s posebnim fokusom na zelene tehnologije i održivost - istakla je Maja Marić iz kompanije "CPI Property Group".

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 1 godinu i 1 mesec
Komentara: 49
Pregleda: 16163
Povezane teme

stop shop

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.