Komentara: 10
Pregleda: 2965

Stotinu mladih talenata dobilo novac za podsticanje razvoja

09.12.2021. u 11:24h
Izvor: Subotica.com
Stotinu mladih talenata dobilo novac za podsticanje razvoja

Na osnovu konkursa koji je Grad Subotica raspisao 20. oktobra, 100 subotičkih đaka dobilo je sredstva za podsticanje razvoja mladih talenata u ukupnom iznosu od 2,5 miliona dinara.

Odobreni pojedinačni iznosi za nadarene učenike i studente kreću se od 10 hiljada do 31 hiljade dinara, a Grad će ih isplatiti jednokratno. Kriterijumi za dodelu finansijske pomoći bili su uspeh u prethodnoj školskoj godini i nagrade na takmičenjima, a listu svi dobitnika možete pogledati ovde.

Oni đaci koji su podneli prijavu na konkurs, a kojima sredstva nisu dodeljena, imaju pravo na žalbu Gradskom veću do 15. decembra.

U roku od 15 dana od konačnosti odluke, sa nadarenim učenicima i studentima, odnosno njihovim zakonskim zastupnicima, zaključiće se ugovori o dodeli sredstava, o čemu će biti obavešteni putem Sekretarijata za društvene delatnosti.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 2 godine i 8 meseci
Komentara: 10
Pregleda: 2965
Povezane teme

talentovana deca

talentovani učenici

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.