Komentara: 1
Pregleda: 2227
Foto

Subotica domaćin rukometnog turnira za veterane i veteranke

07.11.2023. u 10:00h
Izvor: Subotica.com
Veteranski turnir u rukometu „Trofej Subotice 2023”, šesti po redu, u organizaciji Rukometnog sportskog udruženja „Stara škola”, održaće se od 9. do 12. novembra u sportskoj sali Tehničke škole “Ivan Sarić”.
Subotica domaćin rukometnog turnira za veterane i veteranke

Turnir je međunarodnog karaktera i okupiće više od 500 bivših rukometaša i rukometašica  iz Tuzle, Sarajeva, Doboja, Osijeka, Rijeke, Pule, Podgorice, Novog Sada, Sombora, Beograda…

- Učešće na turniru ove godine prijavilo je 35 ekipa, 21 ekipa u muškoj i 14 u ženskoj konkurenciji. Očekujemo fer i sportsku igru, kao i lepo druženje – najavljuje Kristijan Kiralj, potpredsednik  Rukometnog sportskog udruženje „Stara škola”.

Subotica domaćin rukometnog turnira za veterane i veterankePo rečima Nenada Kanurića, predsednika udruženja, Grad Subotica i Sportski savez Subotice, Sportski savez Srbije i Rukometni savez Vojvodine podržavaju ovaj  turnir.

 - Turnir je iz godine u godinu sve veći. Pozivamo sve ljubitelje rukometa da dođu i vide spektakl koji će biti, nastupiće bivši reprezentativci i veliki igrači – dodaje Kanurić.

Subotica domaćin rukometnog turnira za veterane i veterankeSvečano otvaranje turnira biće  u petak 9.novembra sa početkom u 17 časova.

- Naša ekipa je 2017. godine učestvovala na sličnom turniru u Tuzli i nakon toga smo se odlučili da organizujemo turnir u Subotici. Motiv je bio da ljude koji se ne bave više aktivno sportom, aktiviramo i uključimo i dalje u sportski život, da budu aktivni sportski penzioneri. Takođe, želeli smo da našim drugarima iz Srbije i regiona pokažemo najlepše što Subotica ima – kaže Boris Živkov,  član  Rukometnog sportskog udruženje „Stara škola” – Lajt motiv turnira su prijateljstvo i zajedništvo.

Subotica domaćin rukometnog turnira za veterane i veteranke

Izvor: Subotica.com
Najava Međunarodnog turnira u rukometu za veterane Najava Međunarodnog turnira u rukometu za veterane Najava Međunarodnog turnira u rukometu za veterane Najava Međunarodnog turnira u rukometu za veterane Najava Međunarodnog turnira u rukometu za veterane Najava Međunarodnog turnira u rukometu za veterane Najava Međunarodnog turnira u rukometu za veterane Najava Međunarodnog turnira u rukometu za veterane
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 8 meseci i 1 nedelju
Komentara: 1
Pregleda: 2227
Povezane teme

rukomet

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.