Komentara: 0
Pregleda: 1035

Subotica i Palić predstavljeni na tradicionalnom sajmu nekretnina i investicija u Minhenu

08.10.2024. u 10:43h
Izvor: Subotica.com
Od 7. do 9. oktobra u Minhenu se održava tradicionalni "EXPO REAL" - sajam nekretnina i investicija. I ove godine na najznačajnijem svetskom dešavanju iz ove oblasti na štandu Razvojne agencije Vojvodine (RAV) predstavljena je ponuda šest vojvođanskih gradova i opština, među kojima je i Subotica.
Subotica i Palić predstavljeni na tradicionalnom sajmu nekretnina i investicija u Minhenu

Na štandu Razvojne agencije Vojvodine pored našeg grada predstavljeni su i Novi Sad, Sombor, Zrenjanin, Kikinda i Sremska Mitrovica.

Vojvođanski region predstavlja raspoložive lokacije i najbolja rešenja za njihovu realizaciju, poreske i finansijske olakšice i druge pogodnosti koje strani privrednici dobijaju investiranjem u vojvođanski sektor nekretnina.  

Predstavnici subotičke lokalne samouprave predstavili su investicione potencijale grada, sa akcentom na poslovanje Slobodne zone Subotica.  Zahvaljući povoljnom poslovnom ambijentu, u industrijskoj zoni u Malom Bajmoku uspešno posluje 11 kompanija iz inostranstva.

Subotica i Palić predstavljeni na tradicionalnom sajmu nekretnina i investicija u Minhenu

- Dobar poslovni ambijent, izvanredna investiciona klima ucrtali su Suboticu već odavno na mapu velikih svetskih investitora. Ono što mi posebno ističemo i čime se izrazito ponosimo je naša Industrijska zona "Mali Bajmok", koju čini 11 renomiranih kompanija, a koje zapošljavaju oko 6.500 naših sugrađana. Ovde još uvek ima dovoljno prostora za širenje poslovnih prilika i zato nastavljamo da budemo otvoreni za nova poslovne ponude i saradnju - rekao je Srđan Samardžić, pomoćnik gradonačlenika Subotice.

"EXPO REAL" u Minhenu je najveća poslovna platforma za sektor investicija i nekretnina u Evropi koji nudi idealno okruženje za efikasno umrežavanje na ključnim tržištima Evrope, Bliskog istoka i SAD, te jedno od najvažnijih mesta susreta za industriju nekretnina, razmenu znanja i iskustava sa poslovnim partnerima.

Subotica i Palić predstavljeni na tradicionalnom sajmu nekretnina i investicija u MinhenuNa ovogodišnjem sajmu učestvuje više od 1.800 izlagača sa 40.000 učesnika iz 36 zemalja sveta. Fokus investitora je na održivom razvoju, zelenim transformacijama u sektoru nekretnina, digitalizaciji i dekarbonizaciji gradova.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 7 časova i 49 minuta
Komentara: 0
Pregleda: 1035
Povezane teme

srđan samardžić

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.