Komentara: 0
Pregleda: 2022

Subotica na sajmu "Expo Real 2010"

04.10.2010. u 17:24h
Izvor: RTV Yueco
<p>U Minhenu je počeo najveći evropski sajam investicija i nekretnina "Expo Real 2010", a svoje potencijale predstavlja i grad Subotica. Oko 1500 izlagača iz 34 zemlje sveta, ponudiće investitorima lokacije za braunfild i grinfild investicije. Na sajmu grad Subotica predstavlja potencijale koje nude "Privredno - tehnolo&scaron;ki parkovi" i "Park Palić".</p>
Subotica na sajmu "Expo Real 2010"

Na velikom svetskom tržištu atraktivnih lokacija našla se i ponuda grada Subotice u kojoj će biti lokacije koje nudi preduzeće "Park Palić" za banjski turizam i preduzeće "Privredno-tehnološki parkovi" koje će predstaviti mogućnosti ulaganja u subotičke industrijske parkove. Na trodnevnom sajmu investicija u Minhenu, delegacija grada Subotice, koju predvodi gradonačelnik Saša Vučinić, učestvovaće i na brojnim međunarodnim konferencijama, među kojima je i ona posvećena investicionim potencijalima Srbije.

Sajam nekretnina i investicija EXPO REAL 2010, koji se od 4. do 6. oktobra održava u Minhenu posetio je i Ministar životne sredine i prostornog planiranja Oliver Dulić. EXPO REAL je najveći svetski sajam iz oblasti nekretnina, na kome učestvuje veliki broj izlagača iz celog sveta. Prvog dana sajma, Dulić je prisustvovao otvaranju nacionalnog štanda Srbije, na kojem projekte predstavlja 12 izlagača.

Održavanje sajma se poklapa sa obeležavanjem 40 godina Srpsko-bavarske međudržavne komisije. Drugog dana sajma, na investicionoj Konferenciji u organizaciji Agencije za strana ulaganja i promociju izvoza Republike Srbije (SIEPA), Dulić će govoriti na temu trenutnog stanja u Srbiji u oblasti građevine, investicija i nekretnina, kao i o Zakonu o podsticanju građevinske industrije u uslovima ekonomske krize.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 13 godina i 9 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 2022
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.