Komentara: 1
Pregleda: 1586

Subotica pod ledom

14.01.2009. u 14:49h
<p>Ledena ki&scaron;a koja je sinoć zamrznula kolovoze u Subotici, donela je velike probleme za sve vozače. Autobusi na skoro svima linijama kasnili su zbog spore vožnje, dok su mnogi građani umesto sa svojim kolima, na posao oti&scaron;li taksijem. Problema sa odmrzavanjem parkinga imalo je i JKP Parking.</p>
Subotica pod ledom

Pre rečima jednog od taksista jutros je samo on video dve lakše saobraćajne nesreće. Uzrok je naravno bio klizav kolovoz. S obzirom na to da mnogi vozači ne žele da voze po ovakvom vremenu rizikujući svoje živote, pa i kola, ovoga jutra na posao su otišli taksijem.

Mnogi autobusi u jutarnjim časovima nisu stizali na vreme pa je većina građana jutros kasnila na svoja radna mesta.

Problema sa ledom imalo je i JKP Parking. Iako su se neki građani žalili da svoja vozila nisu mogli da parkiraju, iz JKP poručuju da imaju malo više razumevanja jer je ovakva situacija za čišćenje specifična.

U kasnijim prepodnevnim časovima, glavni putevi osposobljeni su za nesmetano kretanje, dok su sporedne ulice i dalje ostale zaleđene. Narednih dana očekuje se da će temperatura biti u porastu, ali nije isključena poledica u jutarnjim časovima.

Postavljeno pre 15 godina i 7 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 1586
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.