Komentara: 3
Pregleda: 1238

Subotica se i ove godine predstavila na sajmu u Minhenu

06.10.2022. u 15:00h
Izvor: TV Subotica
Razvojna agencija Vojvodine i šest gradova i opština, među kojima je i Subotica, i ove godine se predstavljaju na jednom od najznačajnijih svetskih sajmova nekretnina i investicija „Expo Real“ u Minhenu koji se održava od 4. do 6. oktobra.
Subotica se i ove godine predstavila na sajmu u Minhenu

I ove godine Subotica se predstavila potencijalnim investitorima u Minhenu, a ono što je ponuđeno jeste prostor bivše kasarne „Kosta Nađ“ sa idejnim rešenjem. To je, kako poručuju predstavnici Grada, jedna od najatraktivnijih lokacija u Subotici.

- Idejnim rešenjima naših urbanista koji pet blokova daju potpuno novu dimenziju tog dela Subotice. S obzirom na sam položaj prostora u gradu, to je jedna od najatraktivnijih lokacija za dalji razvoj. Pet stambenih i poslovnih objekata, u vemoa lepom okruženju, nešto su što će Suboticu krasiti u nekom anrednom periodu - rekao je za TV Suboticu Srđan Samardžić, član Gradskog veća zadužen za privredu.

Subotica se i ove godine predstavila na sajmu u Minhenu

Po rečima direktora Razvojne agencije Vojvodine, Darka Bulješevića, tokom proteklih godina uloženo je više od 11 milijadri evra direktnih stranih investicija zahvaljujući kojima je generisano oko 100.000 radnih mesta, a najveći uspeh na prošlogodišnjem sajmu bio je dolazak kompanije „Nidek“ u Novi Sad.

- Glavna snaga Vojvodine odlikuje se u poslovnom okruženju koje pruža i edukovanoj radnoj, pa smo iskoristili ovu priliku da pozovemo posetioce sajma da investiraju u Vojvodini, jer ih očekuje nešto najbolje što Vojvodina može da pruži - objasnio je Bulješević. - Održali smo veliki broj sastanaka, a prve merljive rezultate očekujemo u narednom periodu.

Subotica se i ove godine predstavila na sajmu u Minhenu

Izlagači na štandu Vojvodine su pored Subotice i Novi Sad, Sombor, Zrenjanin, Kikinda i Sremska Mitrovica. Delegaciju su upotpunili i predstavnici Slobodne zone Subotica, kao i Regionalne razvojne agencije Srem.

Izvor: TV Subotica
Postavljeno pre 1 godinu i 11 meseci
Komentara: 3
Pregleda: 1238
Povezane teme

srđan samardžić

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.