Komentara: 7
Pregleda: 1806

Subotica slavi Dan grada, večeras počinje kulturno-umetnički i zabavni program

29.08.2024. u 10:14h
Izvor: Subotica.com
Večeras etno koncerti mladih "Pojaca" i folklornog ansambla "Venac" sa Kosmeta, ali i pop-rok muzički rolerkoster u izvođenju novosadskog "Big benda"
Subotica slavi Dan grada, večeras počinje kulturno-umetnički i zabavni program

Bogat kulturno-umetnički i zabavni program u okviru proslave Dana grada počinje večeras kada će od 19h, u Velikoj većnici Gradske kuće, nastupiti mladi koji su učestvovali u tradicionalnom kampu Srbskih pravoslavnih pojaca. Od 20:30h, na velikoj bini u centru grada, biće održan koncert Nacionalnog folklornog ansambla "Venac" iz južne srpske pokrajine. U isto vreme, od 20:30h, u parku Sinagoge nastupiće novosadski "Big bend" u punom sastavu, pod dirigentskom palicom Fedora Vrtačnika.

Subotica slavi Dan grada, večeras počinje kulturno-umetnički i zabavni programSubotica slavi Dan grada, večeras počinje kulturno-umetnički i zabavni programSubotica slavi Dan grada, večeras počinje kulturno-umetnički i zabavni programSvečani program nastavlja se sutra kada će, od 19h u Parku Ferenca Rajhla nastupiti Subotički duvački orkestar. Subotički simfonijski orkestar i ove godine svim sugrađanima poklanja koncert za Dan grada. Subotičani će sutra (petak), od 21h, na Gradskom trgu, uživati u biserima klasične muzike u izvođenju akademskih muzičara okupljenih oko ovog orkestra koji će i ovoga puta muzicirati pod dirigentskom palicom maestra Mikice Jevtića. Gosti koncerta će biti članovi hora, kao i poznate solistkinje Ljubica Vraneš (mecosopran) i Dragana Radaković (sopran).

Uz zvuke tamburice sugrađani će imati priliku da uživaju u subotu, kada će od 19h, na bini u centru grada, nastupiti naši tamburaši iz sastava "Ravnica".

U nedelju, od 21h, na bini u centru grada nastupiće Jelena Karleuša.

Zabavni program završava se u ponedeljak, kada će od 21h, na bini u centru grada nastupiti popularni mađarski pevač, Karolj Horvat poznatiji kao "Charlie".

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 4 časova i 5 minuta
Komentara: 7
Pregleda: 1806
Povezane teme

subotica

dan grada

subotički simfonijski orkestar

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.