Komentara: 1
Pregleda: 2146

Subotica u ritmu Evrope

31.08.2011. u 23:31h
Izvor: RTV City
Subotica u ritmu Evrope

Danas je potpisan ugovor o pristupanju i realizaciji inicijative manifestacije Srbija u ritmu Evrope. Ugovor je potpisan od strane gradonačelnika Subotice i autora projekta Igor Karadanović.Reč je o projektu koji se tiče najmlađih a potpisivaje ugovora omogućava našem gradu i sugrađanima učešće u ovoj manifestaciji gde mogu da iskažu svoje talente iz četiri oblasti:folklor,moderan ples,solo pevanje i horsko pevanje.Učesnici će biti u prilici da se druže sa svojim vršnjacima iz drugih gradova,a uslov za učesnike u ovoj glamuroznoj manifestaciji jeste vrlodobar ili odličan uspeh i talenat ili sklonost ka jednoj od četiri navedene kategorije.

Projekat obuhvata 25 gradova, a očekivana realizacija projekta je u narednih 10 meseci,dok će u tom periodu za učesnike biti obezbeđeno stručno usavršavanje i mogućnost daljeg razvijanja talenta od strane renomiranih profesora i stručnjaka iz četiri navedene oblasti.

Manifestacija će biti medijski ispraćena od strane televizije B92,na čija će se oba kanala emitovati program glamurozne manifestacija sa 25 gradskih trgova Srbije,uključujući i Suboticu.

 

Izvor: RTV City
Postavljeno pre 13 godina i 1 mesec
Komentara: 1
Pregleda: 2146
Povezane teme

ritam evrope

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.