Komentara: 1
Pregleda: 2946

Subotičani letuju u predsezoni

17.03.2011. u 00:41h
Izvor: RTV Yueco
Subotičani letuju u predsezoni

Veliki broj Subotičana ove godine letovaće u predsezoni, bar prema podacima turističke agencije Subotica-trans, koja jedva da ima slobodnih mesta u prve tri nedelje letnje sezone. Iako je za neke još rano da razmišljaju o odlasku iz grada, ili zemlje, za vreme godišnjeg odmora, neki su već pogledali ponude turističkih agencija, i suzili krug mogućih destinacija.

Subotičani koje smo anketirali, imaju različito kada je reč o letovanju. Neki od njih kažu da finansija za letovanje nemaju, neki će tek da zarade za letovanje, dok su neki već uplatili ovogodišnji odmor. Iz razloga nedostatka novca mnogi ne mogu sebi da priušte raskošno letovanje, ali je zato predsezona, koja je jeftinija, poslednjih godina postala popularna.

U turističkoj agenciji Subotica-trans kažu da su građani počeli da se raspituju za letovanje u predsezoni već u januaru. Mesta za predsezonu, koja počinje od 22. maja, većinom su popunjena.

Iako je razlika u predsezoni i sezoni samo nekoliko nedelja, cene su u sezoni veće i do 100 eura. Ukoliko više volite aktivni odmor sa gužvom na plaži i u kafićima, moraćete da izdvojite više para, a ukoliko vam je bitno samo da promenite sredinu na desetak dana i odmorite se uživajući na suncu bez mnogo buke, odmor će vas koštati nešto manje, može se reći čak i prihvatiljivo za naš standard.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 13 godina i 6 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 2946
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.