Komentara: 44
Pregleda: 6937

Subotičani prednost daju rezervaciji letnjih aranžmana

09.01.2016. u 11:48h
Izvor: Subotica.com
Iako je vreme praznika i zimskog raspusta, najpogodnije za uživanje na nekoj planinskoj lepotici, Subotičani u turističke agencije tokom januara uglavnom ulaze, kako bi uplatili aranžman za letovanje.
Subotičani prednost daju rezervaciji letnjih aranžmana

Prodaja aranžmana za leto 2016. je počela još 2. novembra, kažu u turističkoj agenciji “SAM”. Glavni razlog ranog odabira aranžmana je finansijske prirode, te najveće interesovanje vlada za aranžmane u predsezoni i postsezoni.

“Iz godine u godinu, turističke agencije sa kojima sarađujemo sve ranije objavljuju ponude za letovanje, te je značajno pomeren period rezervisanja. I dalje najpopularnija destinacija među našim turistima je Grčka. Najviše turista iz Subotice se odlučuje da odmor provede na ostrvu Tasos, a mnogo je onih koji ostaju verni i letovalištima na Halkidikiju. Najtraženiji aranžmani su oni najjeftiniji, te tako prvo prodajemo aranžmane za maj, jun i septembar. Za desetodnevni aranžman u tom periodu, koji uključuje smeštaj i prevoz iz Beograda, potrebno je izdvojiti od 49 ili 59 evra. Ukoliko je polazak iz Subotice, isti aranžman staje od 88 evra”, kaže referent prodaje u turističkoj agenciji “SAM”, Suzana Gagić.

Subotičani prednost daju rezervaciji letnjih aranžmana

Ipak, ima i onih koji ne propuštaju zimske čarolije na snegu i skijanje. I kada biraju ski aranžmane-Subotičani odlučuju da zimuju tamo gde je najpovoljnije.

“Moram da kažem da svaka roba ima svog kupca, te ima i onih sa dubljim džepom, koji za zimovanje biraju destinacije poput Austrije, Fancuske i Italije. Mada, mnogo je veće interesovanje za povoljnije aranžmane. Najpopularniji zimski centri su tako Bansko, Borovec, Jahorina i Kranjska gora. Postoji predrasuda da je zimovanje jako skupo, međutim puno građana se iznenadi kada čuje da se 7 polupansiona u hotelu sa 4 zvezdice u Bugarskoj može naći za 200 evra. Takva ponuda uključuje i besplatno korišćenje pratećih sadržaja u hotelu, bazena i spa centra”, dodaje Suzana Gagić.

Među domaćim zimskim destinacijama, vodeće mesto pripada Kopaoniku i Tari.

Subotičani prednost daju rezervaciji letnjih aranžmana

Za one koji bar na vikend žele da otputuju iz Subotice, tur-operateri preporučuju vikend aranžmane za posetu evropskim prestonicama. Za 2 do 4 noćenja sa doručkom u nekoj metropoli potrebno je izdvojiti do 100 evra. Turisti iz Subotice najčešće odlučuju da prošetaju ulicama Beča, Praga ili Budimpešte. Aranžman za četiri noćenja sa doručkom u “Zlatnom gradu” staje 69 evra, dok je za dva noćenja sa doručkom u Beču potrebno izdvojiti oko 89 evra.

Ukoliko planirate odmor najbolje je da rezervišete na vreme i iskoristite mogućnost izbora povoljnijih aranžmana i plaćanja na više rata. Posetite agenciju "SAM" u ulici Matka Vukovića 3a, ili pozovite 024/559-666 i raspitajte se šta su trenutno top ponude u Srbiji i inostranstvu.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 8 godina i 8 meseci
Komentara: 44
Pregleda: 6937
Povezane teme

subotičani letovanje

odmor

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.