Komentara: 2
Pregleda: 2486

Subotičanin na Dakar reliju

28.12.2010. u 15:36h
Subotičanin na Dakar reliju

Stara godina je na izmaku, a sa početkom nove startovaće 33. izdanje najtežeg i najpoznatijeg svetskog relija. Dakar reli i ove godine voziće se kroz Argentinu i Čile, a među najhrabrijim vozačima na dva, četiri i više točkova naći će se i jedan Srbin iz Subotice, Gabor Sagmajster, koji će voziti motocikl KTM.

- Važno je učestvovati, a još važnije izdržati i stići do cilja na kraju paklenog puta - rekao je Sagmajster za Večernje novosti.

Prošle godine Sagmajster je imao dosta problema. Vozio je povređen, ali je na kraju ipak stigao do cilja. Ove godine, kada 1. januara počne reli, pred takmičarima će biti još teži put.

- Spreman sam. Žestoko sam radio i bolje sam pripremio i sebe i motor. Rezultat je u drugom planu, najvažnije je da stignem na cilj u glavni grad. To ne znači da neću dati sve od sebe da ostvarim što bolji plasman - priča Sagmajster.

Dakar reli će 1. januara početi u Buenos Ajresu, a zatim će kroz 14 etapa takmičari preći 9.584 kilometara. Prošlogodišnju titulu u vožnji motocikla braniće Francuz Siril Despre.

 

Postavljeno pre 13 godina i 6 meseci
Komentara: 2
Pregleda: 2486
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.