Komentara: 0
Pregleda: 3885

Subotičanin najbolji u kuvanju riblje čorbe

14.06.2011. u 19:42h
Izvor: RTV
Subotičanin najbolji u kuvanju riblje čorbe

Subotičanin Ranko Medimović pobednik je petog jubilarnog Međunarodnog takmičenja u kuvanju riblje čorbe i sportskom ribolovu koje je održano u Subotici u organizaciji kluba sportskih ribolovaca "Matić", saopštila je kompanija "Aleva", pokrovitelj manifestacije.

Manifestacija je okupila više od 40 ekipa iz zemlje i inostranstva, a najukusnije riblje čorbe spremali su Subotičani, koji su zauzeli prva tri mesta.

Drugoplasirani je bio Branko Ostojić, dok su Mirko Tifra i Zoltan Srebrnji bili trećeplasirani.

Na takmičenju su učestvovale i ekipe iz Hrvatske, Mađarske i Rumunije, a svim učesnicima takmičenja "Aleva" je obezbedila pakete proizvoda za kuvanje. Posetioci su, nakon degustacije čorbi, imali priliku da uživaju u nadmetanju sportskih ribolovaca, a najuspešniji je bio Tihomir Nemeš iz Sombora, sa ulovljenih 13,14 kilograma ribe.

Na petom Međunarodnom takmičenju u kuvanju riblje čorbe i sportskom ribolovu, učestvovalo je i Udruženje amputiranih i rođenih s malformacijama.

Izvor: RTV
Postavljeno pre 13 godina i 3 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 3885
Povezane teme

kuvanje riblje čorbe

ranko medimović

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.